Příspěvky uživatele - 112.59

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dřevina napadená mšicemi. Prosím o indentifikaci, 12.3.2019
Díky za radu. Foceno je to na konci února. Dnes jdu koupit postřik a hubit. Snad se zadaří. Kdyby ne, půjdou keře pryč. Můžu odstřihnuté napadené listy hodit do kompostu? Nebo by se měli pálit?
Dřevina napadená mšicemi. Prosím o indentifikaci, 22.2.2019 Obsahuje fotku
Ahoj, prosím o identifikaci dřeviny co mi roste na zahradě. Je napadená nějakou mšicí a nevím jak se proti tomu bránit. Část už je úplně suchá. Díky za pomoc.
Střih dlouhých prutů u meruňky, 30.7.2018 Obsahuje fotku
Jak stříhat dlouhé pruty u meruňky? Mohu je prostě o polovinu zastřihnout, tak aby meruňka byla nižší a lépe se česala a větve pod tíhou plodu neohýbaly? Přikládám foto.
Strupy na plodech, co je to za problém?, 15.6.2018 Obsahuje fotku
Ahoj, na plodech meruňky se mi asi na polovině plodech vytvořili strupy. Listy má v pořádku a plodů hodně. Plody jsou chuťově dobré. Netušíte někdo o jakou nemoc se jedná a jak by se tomu dalo další rok předejít? Děkuji.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika