Příspěvky uživatele - 123.101

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Postrekovac alebo rosic, 10.4.2016
Můžete doporučit zádový aku rosič pro stíkání stromů, které jsou vysoké 6-8 metrů?
Hálčivec švestkový (Phytoptus similis), 10.4.2016
Včera jsem koupil Nissorun, nic jiného mně v prodejně na hálčivce nenabídli. Kdy se mají švestky tímto přípravkem stříkat?
Toptaste, 25.3.2016
Velmi dobře řečeno, nezbývá než souhlasit.
Přesazení cca 7 letého ořešáku, 6.3.2016
Děkuji za info pane Vysloužile, předpokládám tedy, že vlhko ořešáku moc nevadí.
Staré a krajové odrody Hrušiek, 5.3.2016
Solanku nabízí radim Pešek z Bojkovic.
Přesazení cca 7 letého ořešáku, 5.3.2016
Snáší ořešák vlhko nebo má raději suchší stanoviště?
Malvazinka, 28.2.2016
Přijeďte na Valašsko.
Tatarova hruška, 24.2.2016
Také mám tatarku cca 6 roků. Zatím neplodí ale hnojím, jednou za dva roky ji dám tři kolečka hnoje. Mám ji vysazenou na chudé jílovité půdě.
Duranzia, 24.2.2016
S panem Vysloužilem musím jen souhlasit. Pravidelně a hojně plodí (každý rok podpírám větve), je odolný vůči šarce a jde velice dobře od pecky. Velice si jej cením pro odolnost vůči monilii na plodech, ve dřevě trochu citlivý je. Taková fabrika na... celý příspěvek >
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 24.2.2016
Udrží a ani v plné zralosti moc nepadají.
Tak destiloval někdo z odrůdy Topper?, 24.2.2016
Jen z odrůdy Toptate.
Duranzia, 18.2.2016
Durancie jsou vypálené. Vstupní surovina měla 27-30% Brixi, při pálení 10%. Z 450L kvasu jsem napálil 55L slivovice naředěné na 52% vysoké kvality.  Z toho soudím, že vysoká cukernatost švestek není až tak důležitá, čím více cukru v surovině při... celý příspěvek >
Duranzia, 10.2.2016
Jóóó Domácí, kde té je konec.
Duranzia, 8.2.2016
Tak jsem to nervově nevydržel a objednal pálení Durancií, stále mají 10% a nechce se jim kvasit. Po přidání vody a rozmíchání se zhola nic nedějje. Jakoby kvašení zcela ustalo, ani po týdnu se žádný koláč neutvořil a navíc je to jen směs vody('šťávy... celý příspěvek >
Duranzia, 5.2.2016
Údajně to potřebuje na rozkvašení vyšší teplotu, až 30°C. Jenže místnost s takovou teplotou asi nikdo nemá, ani v obýváku není taková teplota.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika