Příspěvky uživatele - 123.101

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Toptaste, 28.8.2016
Mám deset stromů Toptaste na podnoži st. julien a myrobalán. Plodí pravidelně ale po loňské nadúrodě mají letos plodů minimum. Všechny jdou od pecky, proto mě překvapily zprávy o naprosté neodlučitelnosti. 
Hanita, Gabrovská nebo Wangenheimova?, 27.8.2016
Hanita je citlivá na dírkovitost listů, proto to řešeto.
Jak a v čem sušíte ovoce? Sušení rajčat, solární sušárna, 23.8.2016
Děkuji za Vaše názory a ukušenosti. Abych pravdu řekl, cenu moc neřeším, je v celku jedno jestli bude sušička stát 1 000,-  nebo 5 000,-Kč. Důležité je, abych nemusel plata v průběhu sušení mezi sebou vyměňovat, aby se dalo, pokud možno, usušit... celý příspěvek >
Tatarova hruška, 23.8.2016
Po kolika letech po vysazení Vám začala plodit nebo je to starší strom?
Jak a v čem sušíte ovoce? Sušení rajčat, solární sušárna, 22.8.2016
Tak nejsem o nic moudřejší. Kterou sušičku mám koupit?
Jak a v čem sušíte ovoce? Sušení rajčat, solární sušárna, 21.8.2016
Dobrý den, mohl by někdo poradit jakou sušičku koupit? Na trhu je celá řada sušček na ovoce ale jak se v nabídce vyznat. Kupovat podle ceny, výkonu, počtu pater? Předem děkuji.
Tatarova hruška, 21.8.2016
Letos jsou první čtyři plody, původně jich bylo více ale opadaly zůstaly jen ty čtyři. Jsem zvědavý jak budou chutnat, zatím žádné projevy nemocí. Žádná rez, černání listů jako u jiných hrušek, které na zahradě mám.Nejspíš to bude tím, že to není... celý příspěvek >
Chrudimská, 21.8.2016
Mám chrudimskou šest let po výsadbě a zatím plodnost nic moc. Překvapuje mě, že některým pěstitelům hodně plodí. Jinak plody hnijou statečně i to málo co je na stromě.
Mutace švestek, 23.5.2016
Puchrovitstí trpí Domácí. Já cákám Championem 50WP dle příbalového letáku při nalévání pupenů, rašení nejpozději na začátku kvetení.
Suche listy na hrusni, 15.5.2016
Také jsem to objevil na Erice, jinak všechny zbývající hrušky jsou čisté. Také by mně zajímalo co to je.
Čím doplnit skladbu sadu, 15.5.2016
Lipnickou mám vysazenou ale ještě neplodí. Z Durancie je pálenka výborná ale Toptaste mně s chutí pálenky trošku zklamal. Myslel jsem, že bude lepší. Jak jsem na některém vláknu psal, z Toptastů není špatná ale z Durancií je lepší.
Jakou odrůdu jste vysadili nebo naroubovali?, 29.4.2016
Šveskové rouby Vám ještě nevyrašily? Já jsem minulý týden rouby Durancie vyhodil, všechny byly narašené. 
Jak vám letos kvetou jabloně?, 29.4.2016
Zatím nekvetou, jestli bude teplo tak až za 2-3 dny. Valašsko 450 m n.m.
Toptaste, 16.4.2016
Po třech měsících jsme provedli degustaci loňské úrody. Zjistili jsme, že pálenka z toptastuů stoji za prd. Bohužel ani zdaleka se nevyroná pálence ze směsi švestek a pálence z čistých Durancií už vůbec ne. Nedá se nic dělat, na Durancie, a to... celý příspěvek >
Hálčivec švestkový (Phytoptus similis), 11.4.2016
Děkuji za odpověď, u nás to bude teprve kvést. Předpokládám, že tak za čtyři až pět dnů. Mohlo by to vyjít.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika