Příspěvky uživatele - 123.101

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mýtus Strýmka, 31.12.2015
Výborný mošt je i z jaderniček.
Založení švestkového sadu - vhodné odrůdy pro destilaci?, 20.12.2015
Vidím, že sa ty Vánoce pěkně rozjížďajů. Venku teplo jak za peců, slivovica hřeje, uzené v udírně. Tak ogaři, ať Vám slůží,(pro čehůny,,na zdraví,,).
Založení švestkového sadu - vhodné odrůdy pro destilaci?, 20.12.2015
Toš ogaři, ale u kerého. Nevim esli u teho co je z něho teplo v chalupě, nebo co z něho kape trnková voda.
Založení švestkového sadu - vhodné odrůdy pro destilaci?, 19.12.2015
Proč od pecky někde jdou a jinde ne. Kvalita destilátu se z letošní úrody projeví. Budu srovnávat Durancie a Toptasty.
Jojo jsem neměl a Stanley zatím drží, dřevo je citlivé ale plody jsou celkem odolné. Letos po těch vedrech měl poprvé za 25 let co ho mám velmi dobrou chuť. Jiné roky byl nevýrazný a říkám mu po valašsky kvak. Je s podivem, že spousta pěstitelů není... celý příspěvek >
Dobrý den pane Petře, mám trochu odlišné zkušenosti s uvedenými odrůdami. U Gabrovské bych souhlasil, prvních několik let po nástupu do plodnosti byly plody výborné. Asi po osmi letech se chuť a kvalita plodů rapidně zhoršila. Po přihnojení kravským... celý příspěvek >
Jakou vybrat odrůdu na pálení?, 16.12.2015
S Toptatem mám zatím jen velmi dobré zkušenosti. Letos budu porovnávat slivovici z čistých toptastů a Durancií. Mám založené tři kvasy, Toptasty, Durancie a směs zbylých švestek-President, Domácí, Stanley, Wagenheimova, Gabrovská a Tuleu Gras. V... celý příspěvek >
Jakou vybrat odrůdu na pálení?, 14.12.2015
Letos mám dva sudy samotných Toptastů, zatím ještě kvasí. Jsem zvědavý jaká bude slivovice.
(Báječná) Bláhova oranžová reneta, 15.11.2015
Bláhovu mám naroubovanou, příští rok by měly být první jablka.Rouby jsem měl z Holovous.
Kam se poděl Šampion?, 14.11.2015
Šampion se nikam nepoděl. Letos jsem sklidil cca 60 kg ve velmi dobré kvalitě a bez postřiků.
Jakou hadici ke kořenům?, 14.11.2015
Dobrý den, tak co poradí odborníci. Jak tedy to zavlažování instalovat.
Co je to za nemoc?, 13.11.2015
Pokud jsou namodralé tat to pilatkou nebude.
Co je to za nemoc?, 12.11.2015
Nejsou v plůdcích černé dirky? Pokud ano, škodí i pilatka ale to by opadlo dříve než před dozráním.
Řez švestky, 11.11.2015
Nechal bych to na jaro až bude kvést. Spíše mně to připadá jako řez jabloně než švestky.
Co je to za nemoc?, 11.11.2015
PPV neboli šarka.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika