Příspěvky uživatele - 186.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Gala Mitchgla, 22.9.2017
Pane Polehlo, otázka trochu off topic - jak to řešíte (případně neřešíte) při pravidelných postřicích stromků, když Vám zároveň pod nimi zrají jakody? Já s těmito kombinacemi různých plodin mám při nutných postřicích docela problém.
Golden Delicious, 14.9.2017 Obsahuje fotku
Asi to spíš patří do Siriusu, ale zeptám se - takto vypadá jediný plod na M9, druhé léto po výsadbě, loni to bylo stejné. Přijde mi to jak neopylené řádně, nebo poškozené mrazem (loni nemrzlo a vypadalo stejně). Počkám na příští rok a pak se... celý příspěvek >
Golden Delicious, 13.9.2017
Když se dívám na ty vaše krásné Goldeny sbíhají se mi sliny a měl bych chuť ho na nějaké M9 zkusit, ale nechce se mi donekonečna míchat postřiky, když už existuje dost možností v podobě rezistentů. I když třeba Sirius mě zatím zlobí - 2. léto po... celý příspěvek >
Ostružiník Navaho, 12.9.2017 Obsahuje fotku
Pokud by nefungoval odkaz zkusím připojit rodokmen. Blackberry Variety Selection Dnes je Navaho uváděn jako první semivzpřímený, nové odrůdy z řady Prime - údajně mají ještě lepší erekci. Navaho je bodován zpravidla jako nejsladší, no snad... celý příspěvek >
Ostružiník Navaho, 12.9.2017
Nevím, ale původ Navaho je uváděn University of Arkansas, USA Navaho (University of Arkansas) produces high yields of small fruit with very good flavor. The fruit is firm and stores well. The new canes (non-bearing primocanes) are very vigorous... celý příspěvek >
Přiznejte letos pravdu s výnosem a odolností odrůd, 12.9.2017
V Podbeskydí na cca 15 jabloních 2 jablka. Třesně a višně 0. Hrušky ze 3 stromů jen 4ks na Williamsce, ty záhadně minulý týden zmizely (asi šel zase někdo kolem), rybízu bylo plno, ale ještě polozralý jej sklidili komplet ptáci, hrozen 1 a zbytek... celý příspěvek >
Ostružiník Navaho, 11.9.2017
já koupil Navaho letos, šlahouny se také postupně ohýbají. Je otázkou, jestli jsem zase nenaletěl a je to Navaho, protože měl být velmi sladký a zatím se jeví kyselý jak šťovík...
Záměny odrůd, víme co kupujeme?, 7.9.2017
...přinese domů tatínkovi miminko úplně jiného tatínka ...kolikrát miminko může být vaše a stejně nesplní vaše očekávání. S odrůdami mám také dosti špatné zkušenosti a od mnoha různých prodejců a šlechtitelů. Zdaleka mi nejde o vynaložené... celý příspěvek >
Špičák ořešáku přestal růst, 4.9.2017
Oky, dam mu jeste sanci. I kdyz si nejsem jisty, jestli na tech dvou zivych pahylkach se vubec vytvoril nejaky pupen, ze ktereho by napresrok zase vyrazil. Ale treba vyrazi jeste z kmene, dam mu tedy mednatou koupel, na zimu prihrnu a dej se vule... celý příspěvek >
Choroba Admirálu, 16.8.2017
A to jste na takové žížalce nechal 4 plody?
Hrušeň Dicolor, 9.8.2017
Já bych se taky těšil, kdyby nezmrzly po odkvětu stejně jako jiné ovoce. Pár plodů se sice vytvořilo ze sekundárních květů, ale ty nejspíš nedorostou. Takže celá hrušňová úroda je 8ks Williamsek, které, pokud je nesezobnou ptáci nebo sršni, spadnou... celý příspěvek >
Hokkaido - padlí, 8.8.2017
Já pěstuji Hokaida pouze na kompostech. Mám 4 komposty - dva plním, na podzim/jaře přehážu a příští rok tam rostou dyně a plním další 2. Další rok jde kompost na záhony a tak dokola. Padlí je nemoc pěkného suchého počasí, když zaprší, nepadlí. Já... celý příspěvek >
Javor - zasychani listu, 7.8.2017
Pravidelné osychání okrajů listů javorů je typická reakce na sucho a vedro - javor tak zmenšuje plochu odparu. Když se podívám z okna, je takto "proschlý" celý strom klenu. Pokud jste ovšem pravidelně vydatně zalévala a javor máte v polostínu, pak je... celý příspěvek >
Vinaři z okolí Frýdku-Místku, 1.8.2017
Běžné, hlavně po osečkování - odstranit jako vše co bere sílu. Časnější zelené práce mají větší dopad na velikost hroznů, pozdější na obsah cukru.
Teplota ve skleníku během tropických dnů, 31.7.2017
na jižní straně přehozená záclona, u vchodu malý větrák na spínací hodiny. Daník
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika