|
Příspěvky uživatele - 2.123
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Čím je réva napadená?, 24.7.2018 Odrudu neznám, dostal jsem ji kdysi. Mědi jsem stříkal prvně, ale potom právě 2x Kumulusem, jestli nebylo po odkvětu pozdě. |  | Co to je za chorobu révy vinné?, 24.7.2018 Vykopat, to mě už taky napadlo. Jenže jakou odrůdu zvolit? Je jich tolik, mám jen na ochutnání, jeden kmen, místo vysočina. Takže odolné mrazům, rannější, a odolné padlím.
Poraďte někdo prosím. |  |
|  | Co to je za chorobu révy vinné?, 24.7.2018  Já mám už druhým rokem toto. Letos 3x postřiky ale nezabralo to. Co je to za nemoc?
Díky |  | Čím je réva napadená?, 24.7.2018  Zdravím, tak tedy i já se ptám, co je to za chorobu? Vloni všechny hrozny, letos taky. Před květem postřik měďnatým fungicidem, pak po odkvětu dalším fungicidem a za 14 dní znovu. Už nevím čím bojovat. |  |
|
|
|