Příspěvky uživatele - 128.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Malotraktor Robot, 18.10.2011
Dobry den nikde nemužu najit nějaky manual na malotraktor Robot muže mi někdo pomoct? dik
Motorová kosa Ikra, 4.6.2011
Mám mot. kosu Ikra, asi dva roky bez problémů, jednou jsem musel mrknout na vymezující kroužky u hřídele, jinak bez problémů a spokojenost. Doteď. Když se motor zahřeje a dostane se do vysokých otáček, prudký pokles výkonu a chcípne. Jde nastartovat... celý příspěvek >
Stříhání červeného javoru, 8.8.2010
Dobrý den, Zajímavá otázka.Dá se vůbec stříhat javor?Nám poškodili mšice dvě větve, než jsme zasáhli a teď má nevzhlednou korunu. Připojuji se tedy.Kdy a jek stříhet javor? Děkuji J.P.
Jakou zvolit sekačku?, 8.8.2010
Děkuji všem za rady a postřehy, snad nakonec vybereme tu správnou! :) Gabča
Jakou zvolit sekačku?, 6.8.2010
Zdravím všechny zahradníky. Chceme si pořídit první sekačku na plochu cca 1000m2, ale nevíme si moc rady. Nemáme zkušenosti a tak chceme dát na rady zkušených. Prosím vás tímto proto o nějaké rady a typy při koupi motorové benzínové sekačky s... celý příspěvek >
V jakém sponu sázet okrasné keře, 20.5.2010
Dobrý den, prosím o radu, u plotu z pletiva v délce asi 20m mám v úmyslu zasadit okrasné keře do výšky asi 2m - tavolník, zlatici, hlohyni, vajgélii apod. Nepůjde o živý plot v pravém slova smyslu, ale chci, aby keře na sebe pěkně navazovaly a... celý příspěvek >
Křovinořez oleomac, 15.5.2010
Dobry den mam takovy problem včera mi asi umřel křovinořes. Přestala fungovat ta bublina na namačkani benzinu, při zmačknuti ma velky odpor a když už se zmačkne tak zustane zamačknutá. Někdo mi řikal že odešla membrana v karburatoru. Mate někdo s... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika