Příspěvky uživatele - 6.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ošetřování sloupovitých jabloní, 28.9.2009
Nerozumím.
Nekvasí mě jeřábové víno?, 21.9.2009
Planý jeřáb je nejedlý. Snad i karcinogení. Myslím, že řeč je o Aronii, Jinak víno lze dělat ze všeho co má dost organických kyselin a cukru.
Jak správně nasadit kosu, 20.9.2009
No já to dělal před měsícem poprvé. Nemám srovnání, takže ani nevím jestli to je dobře. Těch 20cm je myšleno tak, že opíšete kosou položenou na zem kruh, přičemž konec kosiště je ve středu kružnice. Rozdíl mezi poloměrem kruhu který opsala špička a... celý příspěvek >
Jak správně nasadit kosu, 20.9.2009
Nedávno jsem řešil podobný problém a dozvěděl jsem se, že kosiště je nutné ve spodní části seříznout .Ta rovná ploška se zádlabem se seřízne. Pokud tam nemáte zádlab, tak si ho musíte vydlabat.  Řezem si upravíte naklonění listu. Pokud to... celý příspěvek >
Co to je?, 18.9.2009
Teda vy umíte zaměstnat lidí. Žáby na skalce, roháč s rybí hlavou. Co bude příště?
Co to je?, 17.9.2009
No nevím, jev červených očí je způsoben tím, že fotoaparát prosvítí oko až na sítnici. Stavba oka hmyzu je trochu jiná.
Pozná někdo tuto rostlinu?, 17.9.2009
Někde je hojná, jinde ne. Pro doplnění informace parazituje na kořenech.
Co to je?, 17.9.2009
Jojo. Jenže samičky roháčů nemají červené oči a nežijí na Šumavě. Samičky jsou takové kratší kulatější. Ty krovky jsou ze samce.
Přezrálé švestky na stromě, 16.9.2009
Nevím, tady u nás už dlouho nepršelo. Půda je jak kámen a ovoce předčasně dozrává. Půjdu se podívat na švestky jestli se tu taky nechovají divně.
Kolik oleje spotřebuje el. řetězová pila, 15.9.2009
Taky jsem si říkal, že slunečnicový olej asi bude stálejší. Má lepší poměr kys, linolové ku kys. linolenové.
Jabloň - jakou podnož?, 14.9.2009
Místo očkování musí být nad zemí, jinak strom zpravokoření. Omezit růst lze ještě kroužkováním, zářezy do kmenu, obrýváním kořenů. Zimní řez je dobré odložit na březen, čímž stromu odeberete přebytek mízy. Letní řez provedený koncem srpna až... celý příspěvek >
Kolik oleje spotřebuje el. řetězová pila, 13.9.2009
No ono to z ní trochu teče i když je v klidu. Když oddělám lištu, je hned za ozubeným kolem co pohání řetěz takový bílý plast, který hdyž zmáčknu vyteče kapka oleje. Pokud se řeže horizontálně, je to s tou spotřebou ještě mnohem horší. Návod byl... celý příspěvek >
Pokud řežu horizontálně je to ještě horší. Lze to nějak seřídit či utěsnit? Jaká je normální spotřeba?
Dobrý den, mám půjčenou el. řetězovou pilu OleoMac e140f a za půl hodiny práce sežrala půl litru oleje. Není to moc? Kde je chyba.
Destilační přístroj, 12.9.2009
Tak mě napadlo, jestli by nebylo možné využít zavařovací hrnec. Hřát by to mělo rovnoměrně a termostatem lze nastavit požadovanou teplotu.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika