|
Kuna, 16.5.2008 jak se pozná, že mě chodí na zahrádku kuna?? Kočky už jsem asi vyřadila.Mám neustále někde hrabáno a nechávají na trávníku černé podlouhlé trusy. |
 |
vysazení ačokči, 16.5.2008 už jsem jí dala ven doufám, že jsem udělala dobře doma se mě plula po zácloně!! Ale venku je to takový zmíráček, polehává bojím se aby mě nesežrali slimáci. Máte už jei taky venku?? děkuji |
 |
|
 |
Jahody a mulčování, 9.5.2008 A co trávu ta by tam taky mohla být na drobno posekaná???Děkuji |
 |
Kiwi, 9.5.2008 Právě jsem viděla u nás na malém městě v květinářství kiwi, ale odolala jsem název mě nic neříkal a v češtině to také nebylo. Vozí to asi z německa tak nevím jesli jsem neudělala chybu. Kdybych si koupila dva kusy. A co kdyby to byly samci nemo dvě... celý příspěvek > |
 |
Neznámá kytka, 5.5.2008 Taky bych řekla, že kala. |
 |
Iris, 28.4.2008 Dostala jsem cibulky irisu, ale nevím jesli na podzim se musí vyndat z hlíny?? nikde to tam nepsali. už jsem je vysadila. prosím o radu děkuji Martina K. |
 |
Noční mrazíky, 18.4.2008 Moc děkuji za radu stromky mám jako své děti každý den teda pokud to jde je chodím kontrolovat a domlouvám jim!! tak uvidím jak dopadli!! |
 |
Noční mrazíky, 18.4.2008 Jak to letos vidíte s úrodou?? Já měla na teploměru -2 st. Bude po úrodě??? |
 |
Co je za odrůdu Favorit, 15.4.2008 Co proč??? protože bych chtěla vědět. co mám doma děkuji |
 |
Kiwi, 7.4.2008 Chtěla bych si zakoupit Kiwi muže te mě poradit jaký druh?? Aby bylo dobré pro konzumaci. Moc děkuji Martina K. Díky |
 |
|
 |
ačokča, 4.4.2008 Moc díky za radu!! bohužel jsem měla semíka od jedné známé chtěla jsem se podělit se sazeničkama a tak jsem je vysela všechny. tak asi až za rok a nebo že bych ještě u někoho nějaké vyžebrala!! Ale asi bych je pod igelit nedávala. Byly na jižní... celý příspěvek > |
 |
ačokča, 2.4.2008 Dobrý den, chtěla bych se zeptat zasela jsem semínka ačokči, ale z 15 mě vylozlo jen jedno a to mě ještě uhnilo. nemáte s tím někdo zkušenosti?? Klasicky jsem to dala do květináčku a pod igelitový pytlík. Moc děkuji myslela jsem, že budu mít něco... celý příspěvek > |
 |
Sladká míza na pokojovkách, 19.9.2007 Nevím na koho se obrátit na pokojovkách se mě tvoří sladká míza a mám už od ní zalepený koberec. Čím to mám postříkat a nebo jak rostlinky ošetřit. Mám to už na třech kytkách. Děkuji za pomoc! |
 |
Korejská jedle - nevím si rady - nerostou mi šišky, 17.9.2007 ..omlouvám se loni na podzim...bože to je dneska den :-) |
 |
Korejská jedle - nevím si rady - nerostou mi šišky, 17.9.2007 ...my letos na podzim vysadili 45cm vysokou "korejku" a ejhle na jaře cosi modrého ve větvích a světe div se... takto malý jedhličnan a měl 4 šišky, krásně modré, dnes už dvě spadly a dvě tam sedí jako kukačky... nádhera... stromek je vysazen na... celý příspěvek > |
 |