Příspěvky uživatele - 139.101

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hvězdník, 26.5.2008
Myslím, že tady jsou ještě další stránky, taky skvělé.  http://www.amarylis.estranky.cz/ Ad spála - před zasazením a při každém přesazování na jaře cibule mořím v Acrobatu, klidně i 3-4 hodiny a spála se udržuje v únosné míře. Je fakt, že dnes... celý příspěvek >
Hvězdník, 26.5.2008
Ouha! Kam se to zařadilo? Reaguji na pěstování amarylisů ve volné půdě na záhonech...
Hvězdník, 26.5.2008
Tak tohle jsem zkoušela a je to tak 50 na 50. Jeden rok mi cibule narostly do přímo obřích rozměrů - což bylo super, ale druhý rok mi je sežraly, vlastně vyžraly nějaké larvy či co a bylo po kráse... Vysazovala jsem až po odkvětu v bytě. Ad kvetení... celý příspěvek >
Rybíz - červenání listů - kroucení, 15.5.2008
Mám to na červeném rybízu taky. Nejsem si úplně jistá, ale myslím že v knížce Chemie na zahrádce jsem četla, že to je nějaký přezimující škůdce. Kdyby se v zimě, nebo brzy na jaře keřík postříkal, tak by to mělo být dobré. Mrknu se do... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika