Příspěvky uživatele - 151.126

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plocha okolo bazéna, 11.11.2016
Vďaka za odpoveď. Dlažba bude v rovine a bude položená s miernym presahom až ku hrane bazéna. Ako zabránim, aby sa dažďová voda nedostávala do bazéna? Rozmyšľal som, že by som okolo obvodu bazéna pozváral lem z nerezového jaklu napr. 2x4cm, prilepil... celý příspěvek >
Plocha okolo bazéna, 11.10.2016
Mám urobený betónový bazén z DT20, zatiaľ bez nalepenej fólie. Vrchná hrana tvárnice je asi o 2cm nižšie ako je betónová dlažba okolo domu vzdialená asi 2,5m od bazéna. Stále nemám vybraný povrch okolia bazénu. Predbežne som uvažoval o... celý příspěvek >
Druh juky a jej odolnosť, 16.8.2016 Obsahuje fotku
Domáci mi v Chorvátsku daroval palmu juky. Nevedel mi povedať o aký druh juky sa jedná ani akú má odolnosť voči mrazu. Druhov juky je veľmi veľa, pokúšal som sa ju identifikovať na nete, ale bezvýsledne. Teraz neviem, či jú môžem zasadiť do voľnej... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika