Příspěvky uživatele - 11.180

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hrušně do horších podmínek, 14.5.2020
Když jedna hrušeň vydrží pár měsíců a druhá 2,5 roku, není to způsobeno odrůdou, ba ani prostokořeností stromku. Nevhodná poloha se projeví nižší kvalitou ovoce, nikoli odumřením stromku.
Meruňka na Vysočinu, 6.8.2018
Nadmořská výška sama o sobě nic neříká. Vámi uváděná výška něco přes 400m je vysoká jako Pálavské vrchy - nejlepší meruňková oblast. Stejnou výšku má město Jeseník, kde jsou prakticky nepěstovatelné. Obojí na Moravě.
Řasy v plastové nádrži, 6.8.2018
Zavěšená měď je účinná proti komářím larvám (používal jsem zavěšené měděné piliny v pytlíku). Na řasy to nestačilo, je třeba zatemnit nádobu.
Domácí ořechovice, 6.8.2018
Dobré je zalévat ořechy co nejsilnějším alkoholem. Jednak se líp vyluhují, potom zbylé ořechy zalijete vodou na doředění. Ztráta alkoholu je tak minimální.
Čím strádá borůvka?, 10.7.2018
Borůvky nejčastěji trpí dvěma problémy: 1. ne dost kyselá půda (málo rašeliny) 2. Nedostatek vláhy Keřík na obrázku, pravda, nevypadá zřetelně ani na jedno z toho.
Snížení koruny meruňky, 10.7.2018
Když už to musí být, tak co nejdřív. Tedy teď.
Prořezání staré jabloně, 15.2.2018
Na šablony se vykašlete. Já bych postupoval tak, jak radí 14.170. Strom je viditelně zdravý - je to zřejmě odrůda dlohého vývoje s dobrou schopností samozmlazování. Plodné větve se ohnuly dolů a z jejich ohbí vyrůstají mladé. Odstraňte proto ty... celý příspěvek >
Cuketa nekvete, 23.6.2017
Moc dekunu za rychlou radu. Trochu sem googlil. Kostik je fosfor chapu li spravne? Existuje nejaka forma prirodniho ci bio hnojivo? Moc se me nechce do chemie...
Cuketa nekvete, 23.6.2017
Zdravim. Muze mi nekdo poradit? Po zmrzlych sem vysadil cukety vyrostli krasne rostliny s velkymy tmave zelenymy listy. A u zakladny rostliny se nadelali pupeny se zavrenymy kvety. Po sem stejne jako u souseda. Jenze jemu krasne kvetou a tvori plody... celý příspěvek >
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika