Příspěvky uživatele - 75.97

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hydro gear - hlucnost, zvuky, 23.6.2008
Pokud máte hydropřevodovku a né řazení manuálních rychlostí, kde pedál používáte jako spojku, nemělo by to mít s převodovkou nic společ.ného.¨Pokud sešlápnete pedál u hydra tak jen uvolníte pojezdový řemen z kladek aby klouzal a netáhl od motoru... celý příspěvek >
Jake druhy vybrat?, 26.5.2008
Dobrý den, obvykle nerad vnucuji někomu svůj názor, ale Vaše poslední věta mne zaujala natolik, že se Vás pokusím trochu nasměrovat. Mám zahrádku zhruba ve stejné nadmořské výšce a půda taky nic moc. Aby se u vás jablůňky měly dobře, to jim... celý příspěvek >
vrublovanie - spoj, 26.5.2008
Jednou se mi sice stalo, že kalus odtlačil od sebe roub a podnož při nedokonalém srůstu tak, že roub druhý rok odpadl. Ale to byla obyčejná kopulace třešně na planou třešeň. Troufám si tvrdit, že Váš srůst vydrží. Stejně se s tím nedá nic moc dělat,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika