Příspěvky uživatele - 51.13

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Crispr/cas9, 5.3.2018
Crispr/cas9    krispování toto mi poslali moravský sadary takto sa dostavajú gény rezistencie do rastlin je tam toho vela na čítanie používa to vela štatov.
Aprix 116, 5.3.2018
Cez sobotu a nedelu som mal tel.od sadarov z moravy, strašne niečo aké tam davajú príspevky učitý ludia čo nemajú ani šajnu o nových odrodách. Vraveli všade je šarka, monilia nikto v sadoch nebude vysadzovať V.pavlovickú a Maďarskú to je tak pre... celý příspěvek >
Slivovice 2017, 4.3.2018
Koštovka Toptaste v palenici sa bolo 19.12.2017 ubehlo už vyše 2 mesiace pálenka vyborná a hlavne aromatická s takou zvlaštnov medovov arómov čo všetkých zaujalo nakolko slivky Toptaste pri dozrievaní su aromaticke, pomohli aj aromatické kvasinky... celý příspěvek >
Moon Drops, 2.3.2018 Obsahuje fotku
To snať zasa ani nieje pravda, další známy má asi 300 odrôd stoloveho viniča, pozeral fórum poslal foto podobnú odrodu už má doma začal ju množiť, vy neveriaci Tomašovia toto je kao vy borci.
Aprix 116, 2.3.2018 Obsahuje fotku
To snaď nieje ani pravda teraz mi písal z česka šlachtitel či nemám vrúble marhulky Aprireve pisal sú to nové marhulky rezistentnými génmi na PPV sú samoopelivé dalšia je Aprinew chcú ich do svojho šlachtenia.Tieto novinky je tažko zohnať odpíšem... celý příspěvek >
Vírus TYLCV, 2.3.2018
Pán Hlavatý klobúk dolu za rozumné a tiež výstižne prispevky, ja čo môžem to dám tiež na zahr.stránkach všetko nenajdem.
Aprix 116, 2.3.2018
Dobre páni ospravedlnujem sa občas ma vytočia niečie príspevky.Ale ja to tiež len čitam zo zahr.stranok niekedy nič nenajdete potom sa mi podarí stiahnuť subor PDF tam možno najde niečo zaujimavé ale ten súbor nie je preložení musím to mobilom... celý příspěvek >
Aprix 116, 2.3.2018
Viktor ja nechcem robiť zlobu, len ma naštve, keď sa niekto na mne stále odbavuje, nech sa odbavuje doma na žene, ha, ha.A inak nepíšte o odrodách ktoré ste nekoštovali že sú zlé kamoši v maďarsku ich majú chuťovo sú vyborné.Jofelu mám 3 roky čo rodí... celý příspěvek >
Aprix 116, 2.3.2018
Dakujem že s velkým záujmom čítate moje príspevky, nehľadáte niečo zaujimavé v príspevku, ale hľadate len malé nedostatky, prečo vy nedáte niečo nové zaujimavé Miloši zosmiešnovať záhradkárov je tvoja špecialita a ešte si dať pred meno Dr. (Drbo).
Moon Drops, 2.3.2018 Obsahuje fotku
Chile už 2 mesiace vyváža svoje nové odrody, zamerali sa nielen na chuťové vlasnosti tie sú výborné ale aj na vzhľad, každý záhradkár by chcel mať takú nádheru v zahrade je to pastva pre oči.
Vírus TYLCV, 2.3.2018 Obsahuje fotku
Vírus TYLCV new delhi ktorí sa objavil v r.2015 v taliansku a potom v španielsku robí starosti pestovateĺom rajčín, cukín, tekvíc a iných plodín.Budúcnosť mnohých pestovateľov je ohrozená a urcurčite alarmujúca pre uzemie kde sa pestujú tieto... celý příspěvek >
Aprix 116, 2.3.2018 Obsahuje fotku
Aprix 116, dalsie sú A.9, A 20, A33, Aprix 14-1-17-2 tieto novinky sú aromatické, sladké, štavnaté bez vnutorneho hnednutia.Zaujimalo ma prečo začali označovať nové odrody pismenom A.Píšu okrem vyborných chuťových vlasnosti sú výnimočné tým že niesú... celý příspěvek >
Červené marhulky, 2.3.2018 Obsahuje fotku
Minulý rok som o nich písal a dnes ich už mám v pivnici privezené z talianska Rubissia, Fuego konečne sa tieto odrody dostavajú pomaly aj k nám, ale treba vyvinúť velké usilie aby ste ich zohnali.Stromky mám odložené aj pre výborných priatelov... celý příspěvek >
Milwa - Diwa, 28.2.2018 Obsahuje fotku
Milwa - Diwa pochadza z švajčiarskej výskumnej stanice Agroscope pochádza z križenia Idared x Maigold x Elstár r.1982 je štavnaté, chrumkavé, sladkokyslé vynikajuca konzistencia zostava nezmenené a chutné po dobu veľmi dlheho skladovania.
Mandy Inolov, 28.2.2018
Zatial tam nič nieje písané, dajte si stranku www.dalival.com.   tato francúzka spoločnosť tam má veľa noviniek všetkeho druhu pobočku otvorila v polsku kámoš z Ostravi tam písal chceli sme odtial nejaké odrody ale predavajú len... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika