|
Příspěvky uživatele - 198.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Napadený HLOH, ale na spálu to nevypadá, nebo ano?, 19.2.2019  Dobrý den, hloh neroste, nekvete, je něčím napaden, jako mu pomoci, poraďte prosím... napadení viz foto. Děkuji HelenaF. |  | Ořech zasazený příliš blízko plotu, 29.6.2018 mockrát děkuji za vaše rady!!! ale bohužel soused je kamarád mého tatíka a toho ořech nezajímá a je mu to jedno a rozhodně odmítá na kamaráda tahat občasnský zákoník :-(a tím možná poniči sousedské vztahy... proto jsem se pídila po nějké... celý příspěvek > |  |
|  | Ořech zasazený příliš blízko plotu, 29.6.2018 Dobrý den,
náš milý soused si zasadil mladý ořech cca 1,20m od hranic našeho plotu, kde mám zasazené drobné bobulové ovoce, rybízy angrešty atd... tvrdí, než než bude strom veliký budeme mít už oba jiné starosti, jestli vůbec nějaké... nicméně mě... celý příspěvek > |  |
|
|
|