|
Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 25.5.2008 Elementárna fizika, napíšem trochu obsiahlejšie pozdejšie teraz mám neaké povinnosti. |
 |
Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 25.5.2008 jani |
 |
|
 |
Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 25.5.2008 A samozrejme Hq a HqXP
To všetko som písal len preto aby bolo jasné aký olej je akýkoľvek.
Jani |
 |
novy krovinorez, 25.5.2008 Krovinorez vlastne používa dva druhy maziva.
1."Tepelne stále" - používa sa na mazanie tyče náhonu, pri tepelnom zaťažení zostáva tuhé, používa sa len ako film, lebo v prípade stečenia ku uhlovému prevodu môže poškodiť... celý příspěvek > |
 |
novy krovinorez, 25.5.2008 Píšete po slovensky tak som predpokladal že máte slovenský návod.V slovenskom návode to je.
jani |
 |
Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 25.5.2008 Akýkoľvek olej znamená aký koľvek olej do dvojtaktu z danou špecifikáciou nezávisle od výrobcu.Tzn.Castrol Shel, Dolmar,Solo, Stihl,Mogul, Texaco,Esso... |
 |
Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 25.5.2008 Čo sa týka AV systému FS 87 tak som dosť skeptický čo sa týka jeho funčnosti chcel som vložiť obrázok z partlistu ale bez prihlásenia to nie je možné. Napriek tomu trvám na tom že FS87 je na slovensku za tie peniaze to najlepšie čo sa dá... celý příspěvek > |
 |
Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 25.5.2008 Naozaj ste sa nestretli s tým že po zime príde do servisu niekoľko strojov zo zničeným piestom po tom čo majiteľ zlial z vrchu bandasky suchý benzín? |
 |
Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 25.5.2008 1.7 Dùležité pokyny pro pøípravu smìsi a její
skladování
. Používat pouze znaèkový benzín.
. Nikdy neskladovat pøíliš velké zásoby smìsi.
Zejména u druhù paliva s velkým podílem alkoholu
mùže dojít k... celý příspěvek > |
 |
Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 25.5.2008 Ano, uchytenie motora je vyriešené cez akúsi gumovú trubku cez ktorú je stiahnutá celá motorová jednotka na trubku náhonu, považoval som to za tesnenie ale stihl to nazýva AV.Netrúfam si hodnotiť význam na AV hodnoty.
Potrasenie palivom... celý příspěvek > |
 |
|
 |