|
Příspěvky uživatele - 84.28
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Průchodky do sudu, 25.5.2008 No ja ji tlacim cerpadlem a lampa ma pripojku na 3/4 hadici tak ji mam na te hadici, protoze jsem mel obavy aby voda tou 3/4 stacila samospadem vytekat, v pripade kdyby byla lampa na odtoku. Nekde jsem vycet, ze se doporucuje pri nabehu filtru... celý příspěvek > |  | Průchodky do sudu, 25.5.2008  nevsimnul jsem si, ze nejsem prihlaseny, tak tedy fotky napodruhe... |  |
|  | Průchodky do sudu, 25.5.2008 Nejde to tak rychle, ani to nechci za kazdou cenu uspechat, komory s kartaci a jedou, sbiram prvni postrehy co a jak upravit, podarilo se mi sehnat vnitrni nadobu presne do sudu, a resim falesne dno z ceho ho vyrobit. Z duvodu mista ustoupim z... celý příspěvek > |  |
|
|
|