Příspěvky uživatele - 37.127

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Napadená jablka - jaká nemoc?, 17.6.2018 Obsahuje fotku
Dobrý den, na plodech jablek se nám začali objevovat skvrny. Prosím o radu jakým postřikem chránit.
Oxid chloričitý (ClO2) k dezinfekci bazénu, 4.7.2015
PP tolik zbytečností, co jste napsal. O pájce jsem psal a byla vybrána po konzultaci s VÚ a také, že je bez kadmia, nečtete, nebo si nepamatujete. Víte, kolik pájených spojů je na Cu pitné i užitkové vodě...? Nezbývá mi, než Vám poděkovat PP. Chtěl... celý příspěvek >
Naprosto přesně. Ano elektrody ubývají a je třeba je cca po 2 letech vyměnit v našem případě. JS
PP zase přidáváte zbytečnosti, abyste diskuzi znepřehlednil a dovedl ji do stavu smazání a dezinformace. Cituji Vás... v koktejlu kdovíjakých kovů... Ve vodě jsou ionty Ag, Cu, Zn. Ne kdovíjaké. Cu se používá k rozvodu pizné vody, Ag snad nemusím... celý příspěvek >
Plochu elektrod jsem nepočítal, je stejná, jako u originálních elektrod. Oroginální elektrody mají 3 přesně kruhové otvory vyplněné Ag. Ja jsem udělal u 2 sad 2 otvory, neboť při pájení pájka vytekla na elektrodu a tím se plocha zvětšila. Podstatná... celý příspěvek >
Věk s tím nemá nic společného, stále opakujete, jinak napsáno, že nechápete. Opakuji, info jsem dal těm, kteří se nechtějí koupat ve chlórové vodě. Vy chcete, proto ani není podstatné, že nechápete.
Oxid chloričitý (ClO2) k dezinfekci bazénu, 3.7.2015
Vyučený strojní zámečník, a co umíte? Ani ohledně pájení a bazénů nic. Ještě jednou Vám zopakuji, že jsem si elektrody vyrobil jen pro sebe, protože místo objednaných originálních elektrod mi poslali jen měděné. To bylo upozornění a příště si je... celý příspěvek >
Stihl kontra Husqvarna, 3.2.2014
Pilu mám na zpracování dřeva a ne abych si zakládal na tom jak se s ní zbytečně nadřít.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika