|
Příspěvky uživatele - 37.127
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Napadená jablka - jaká nemoc?, 17.6.2018  Dobrý den, na plodech jablek se nám začali objevovat skvrny. Prosím o radu jakým postřikem chránit. |  | Oxid chloričitý (ClO2) k dezinfekci bazénu, 4.7.2015 PP tolik zbytečností, co jste napsal. O pájce jsem psal a byla vybrána po konzultaci s VÚ a také, že je bez kadmia, nečtete, nebo si nepamatujete. Víte, kolik pájených spojů je na Cu pitné i užitkové vodě...? Nezbývá mi, než Vám poděkovat PP. Chtěl... celý příspěvek > |  |
|  | Oxid chloričitý (ClO2) k dezinfekci bazénu, 4.7.2015 Naprosto přesně. Ano elektrody ubývají a je třeba je cca po 2 letech vyměnit v našem případě. JS |  | Oxid chloričitý (ClO2) k dezinfekci bazénu, 4.7.2015 PP zase přidáváte zbytečnosti, abyste diskuzi znepřehlednil a dovedl ji do stavu smazání a dezinformace. Cituji Vás... v koktejlu kdovíjakých kovů... Ve vodě jsou ionty Ag, Cu, Zn. Ne kdovíjaké. Cu se používá k rozvodu pizné vody, Ag snad nemusím... celý příspěvek > |  | Oxid chloričitý (ClO2) k dezinfekci bazénu, 4.7.2015 Plochu elektrod jsem nepočítal, je stejná, jako u originálních elektrod. Oroginální elektrody mají 3 přesně kruhové otvory vyplněné Ag. Ja jsem udělal u 2 sad 2 otvory, neboť při pájení pájka vytekla na elektrodu a tím se plocha zvětšila. Podstatná... celý příspěvek > |  | Oxid chloričitý (ClO2) k dezinfekci bazénu, 4.7.2015 Věk s tím nemá nic společného, stále opakujete, jinak napsáno, že nechápete. Opakuji, info jsem dal těm, kteří se nechtějí koupat ve chlórové vodě. Vy chcete, proto ani není podstatné, že nechápete. |  | Oxid chloričitý (ClO2) k dezinfekci bazénu, 3.7.2015 Vyučený strojní zámečník, a co umíte? Ani ohledně pájení a bazénů nic. Ještě jednou Vám zopakuji, že jsem si elektrody vyrobil jen pro sebe, protože místo objednaných originálních elektrod mi poslali jen měděné. To bylo upozornění a příště si je... celý příspěvek > |  | Stihl kontra Husqvarna, 3.2.2014 Pilu mám na zpracování dřeva a ne abych si zakládal na tom jak se s ní zbytečně nadřít. |  |
 |
|
|
|