|
Příspěvky uživatele - 151.81
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Proč mi toto dělá merunka, 19.6.2018 až příjde dcera z práce tak se jí zeptám jestli má štítek schovaný kupovala to ona.Bude velmi překvapená moc Vám všem děkuji za všechny odpovědí jste všichni úžasní.Nikdo mi tu nenadává, že jsem... a toho si velmi vážím ještě jednou díky |  | Proč mi toto dělá merunka, 19.6.2018 děkuji za vše jsem z toho fakt uplně paf a také bych to nevěřila kdyby totu nněkdo takto dal takže Vám rozumím |  |
|  | Proč mi toto dělá merunka, 19.6.2018  já se z toho picnu, byla jsem jí vyfotit a fakt ted vidím, že má jiné listy, ale stejně mi to hlava nebere, nevím jestli jí máme z lonska vyfocenou kouknu se, ale jsem si skoro jistá, že loni měla kĺisty jiné |  | Proč mi toto dělá merunka, 18.6.2018 hak to myslíte? Jako že to není list merunky? Mohu Vás ujistit, že bohužel ano je to list merunky a co s tím? |  | Proč mi toto dělá merunka, 16.6.2018  Máme od lonska nasazenou merunku krásně se chytla a rostla a letos ted od května se jí začaly takhle vybarvovat listy neroste a má velmi světlé konce větviček a zakrslé.Může mi zde někdo poradit co s tím a co to je? moc moc děkuji |  | Brojleři, 31.5.2018  kuřata máme v budově která je z ytongu je vykachličkovaný a jsou na slámě kterou měním aby byly v suchu, ale dávala jsem jim asi moc.Ted dávám mín a je to lepší.Zdroj tepla je jen z venku.Prostor je asi velky 2,5x2m na jedné straně je u země okénko... celý příspěvek > |  | Brojleři, 31.5.2018 děkuji za odpověd jen ještě doplním, že kuřatům nedávám žáden zdroj tepla jen co z venku se tam dostane.A co se týče žrádla tak dám tolik aby to zezobaly co nejdříve, brambory, nudle, namočené pečivo, zeleninu vařenou, ječný šrot, posypané trochou... celý příspěvek > |  | Brojleři, 29.5.2018 Koupila jsem malé brojlery takové na půl ještě žluté chmýří máme je něco přes týden a dnes ráno jsem našla 2 mrtvé.Nic na nich není vidět.Mohlo by to být tím, že je tam hodně teplo? Mají přístup k vodě.Pěkně zobou směsku a už jim přidávám i zbytky... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|