Příspěvky uživatele - 151.81

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Proč mi toto dělá merunka, 19.6.2018
až příjde dcera z práce tak se jí zeptám jestli má štítek schovaný kupovala to ona.Bude velmi překvapená moc Vám všem děkuji za všechny odpovědí jste všichni úžasní.Nikdo mi tu nenadává, že jsem... a toho si velmi vážím ještě jednou díky
Proč mi toto dělá merunka, 19.6.2018
děkuji za vše jsem z toho fakt uplně paf a také bych to nevěřila kdyby totu nněkdo takto dal takže Vám rozumím
Proč mi toto dělá merunka, 19.6.2018 Obsahuje fotku
já se z toho picnu, byla jsem jí vyfotit a fakt ted vidím, že má jiné listy, ale stejně mi to hlava nebere, nevím jestli jí máme z lonska vyfocenou kouknu se, ale jsem si skoro jistá, že loni měla kĺisty jiné
Proč mi toto dělá merunka, 18.6.2018
hak to myslíte? Jako že to není list merunky? Mohu Vás ujistit, že bohužel ano je to list merunky a co s tím?
Proč mi toto dělá merunka, 16.6.2018 Obsahuje fotku
Máme od lonska nasazenou merunku krásně se chytla a rostla a letos ted od května se jí začaly takhle vybarvovat listy neroste a má velmi světlé konce větviček a zakrslé.Může mi zde někdo poradit co s tím a co to je? moc moc děkuji
Brojleři, 31.5.2018 Obsahuje fotku
kuřata máme v budově která je z ytongu je vykachličkovaný a jsou na slámě kterou měním aby byly v suchu, ale dávala jsem jim asi moc.Ted dávám mín a je to lepší.Zdroj tepla je jen z venku.Prostor je asi velky 2,5x2m na jedné straně je u země okénko... celý příspěvek >
Brojleři, 31.5.2018
děkuji za odpověd jen ještě doplním, že kuřatům nedávám žáden zdroj tepla jen co z venku se tam dostane.A co se týče žrádla tak dám tolik aby to zezobaly co nejdříve, brambory, nudle, namočené pečivo, zeleninu vařenou, ječný šrot, posypané trochou... celý příspěvek >
Brojleři, 29.5.2018
Koupila jsem malé brojlery takové na půl ještě žluté chmýří máme je něco přes týden a dnes ráno jsem našla 2 mrtvé.Nic na nich není vidět.Mohlo by to být tím, že je tam hodně teplo? Mají přístup k vodě.Pěkně zobou směsku a už jim přidávám i zbytky... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika