Příspěvky uživatele - 110.255

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Třešeň, neplodí - pláňka či choroba?, 8.6.2018 Obsahuje fotku
další fotografie
Třešeň, neplodí - pláňka či choroba?, 8.6.2018
fotografie
Třešeň, neplodí - pláňka či choroba?, 8.6.2018 Obsahuje fotku
Dobrý den, poprosil bych o radu ostřílené ovocnáře. Máme doma asi 14 let staré třešně. V minulých 10 letech ani nekvetly. Po přihnojování jednom prostřižení a zavlažování 3 roky po sobě nádherně květou je to obrovská koule květů. Bohužel z plodů nic... celý příspěvek >
Rajčata - choroba či nedostatek výživových prvků?, 21.5.2015
Ano to jsem se také dočetl, zalévám je pitnou vodou z vlastního vrtu. Přemýšlel jsem zda to opravdu není chladem ale zatím jsem nic podobného neměl. Budu věřit že to způsobil chlad. Děkuji mnohokrát za odpovědi. Pokud by měl někdo jakýkoli názor, sem... celý příspěvek >
Rajčata - choroba či nedostatek výživových prvků?, 20.5.2015
Zapomněl jsem dodat, že listy rajčat jsou částečně svěšelé a spodní listy mají světle zelenou barvu.
Rajčata - choroba či nedostatek výživových prvků?, 20.5.2015 Obsahuje fotku
Dobrý den, chci se dotázat zda má někdo skušenosti s těmito projevy u rajčat. Nejprve rajčata začala žloutnout od spodu, dával jsem to za příčinu malým nádobám v již byly předpěstovány. následně jsem rajčata přesadil do foliovníku do prohnojené... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika