Příspěvky uživatele - 38.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Choroby rajčat - nevíte, co to je?, 17.7.2016
Jestli se z toho nevyklube nedostatek vápníku plodů. Vygůglíte.
Uschlé listy slivoně, 13.7.2016
Nebyla grilovačka?. A co bakteriání spála růžokvětých?
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 12.7.2016
Minulé dva dny skoro žádný, dnes cca 50. Byla horká, klidná noc. Nepršelo. Ideální čas. Calypsem jsem stříkal 9.7., ale při této invazi bude nutný další postřik cca do 10 dnů. To je teda drámo....
Bobkový list, 12.7.2016 Obsahuje fotku
Tak to je ten můj vavřín...
Tečkaté listy jabloně, 12.7.2016
Mně to spíš připadá, že celý stromek je nějaký neduživý a jen tak přežívá, a proto žloutne a flekatí.
Bobkový list, 11.7.2016
Tak já mám asi nějaký divný vavřín. Ani staré, ani mladé, čerstvé, sušené nevoní a nechutnají tak, jako ty vyčichlé z krámu. Občas pochybuju, jestli to vavřín je. V zahradnictví měli v květináči buď jednu rostlinu, nebo v jednom květináči několik... celý příspěvek >
Hniloba česneku?, 10.7.2016
Bílá sklerociová hniloba. Bude to chtít novou sadbu, namořit v Rovralu a při podezření za vegetace postřik Ortivou. A hlavně na stejném místě nepěstovat česnek 10 let (raději už nikdy).
Černé listy slivoně, 9.7.2016
Hlavně nejdříve zlikvidovat ty mšice, pak to trochu omokne.
Tulipánový strom, 9.7.2016
A pole s obilím, kukuřicí, ale i jahodami, zelím...
Tulipánový strom, 9.7.2016
Nepoužil někdo kolem herbicid proti širokolistým plevelům (trávník, obilí)? Někdy stačí i výpary.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 9.7.2016
Dnes 26. A našel jsem i několik vajíček. Nejvíce klade na horní, hladkou stranu listu, který je v chumlu blízko plodu. Takže Calypso co nejdříve.
Rajčata 2016, 8.7.2016
Dnes jsem koukal, že Mandat začíná zrát...
Neznámý okrasný stromek, 6.7.2016
Ale zeměpisně....
Neznámý okrasný stromek, 6.7.2016
No, jo. Já myslel heptacodium...
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 6.7.2016
Dnes 17 ks. Docela se přibližuji výsledkům měření na www.amet.cz (Těchlovice, Radíkovice, Želí...). Takže je to druhá vlna a je dříve. www.amet.cz  -  škodliví činitelé-sady  -  kliknout na "blízké" jablko  - ... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika