Příspěvky uživatele - 38.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2017, 24.1.2017 Obsahuje fotku
Dnes jsem v Kauflandu zakoupil novinku Gallant F1...
Tomel japonský (Dyospiros kaki), 22.1.2017
V bytě je moc teplo a málo světla. Do jara budete mít neduživé výhony dlouhé půl metru a venku na slunci bude stejně po nich. Já bych ho celý pořádně zabalil do novin či hadrů a dal někam do kůlny nebo na balkon a občas zalil.
Náhrada za Idared, 18.1.2017
Já se snažím udržet výšku stromu, abych nemusel používat žebřík. Docela se mi to daří, ale zrovna Idaredy na M9 jsou vzrůstnější. Probírku jsem dělal důkladně a výsledek je úžasný. Třídění při sklizni je na prd. Nikdy nebudou ani ty velké tak chutné,... celý příspěvek >
Skladovanie jabĺk - vädnutie, 8.1.2017
Mně letos hodně vadne Topaz. Idared je nezmar. Proto jsem vysadil i Idaredest a Najdared (mutace Idaredu). Dobře drží i Ariwa, ale trpí hnědnutím slupky (scald). K hnědnutí je náchylný i Idared, letos ale nehnědne. Hnědnutí se naopak předchází... celý příspěvek >
Hrušeň Dicolor, 30.12.2016
Madame Verté jsem dávno zlikvidoval. Sladká čvachta v zemité slupce. Hrušková chuť žádná...
Štěpařský vosk - složení vlastních směsí, oblíbené značky prodávaných, 26.12.2016
Dnes jsem dostříhal a dořezal všechny jádroviny. Větší rány jsem zatíral balzámem fy Bros. Je dost tekutý, nestéká, ale hlavně poměrně rychle zasychá, nebo polymeruje, či co, takže je za chvíli odolný dešti. A dnes bylo hodně vlhko.
Biologická ochrana rajčat proti plísni, 17.12.2016
Německý výrobce jich vyrábí více druhů. S fosfonáty i bez. Viz německé stránky alginure.
Dal jsem do googlu "alginure kyselina fosforitá" - je tam plno odkazů...
Byl jste rychlejší!
Pátral jsem po internetu a Alginure skutečně obsahuje 20 % sloučenin fosfou. Důležité jsou hlavně draselné soli kyseliny fosfonové a fosforité. Ty mají fungicidní a baktericidní účinek a působí systémově. Z nějakého důvodu to není uvedeno ve složení.... celý příspěvek >
Tyhle přípravky spíš vytvářejí na povrchu listu pro plísně nevhodné prostředí nebo dráždí pletiva rostlin a "vytvrzují" je.
Jesenno - zimné práce, 13.12.2016
Tak jsem zahájil řez. Ostříhal jsem dvě jablůňky. A Idaredy jsou najednou téměř bez listí...
Živý plot z habru, kůra jako mulč a opadané listí, 11.12.2016
Já ho nechávám a kůrou už nemulčuju. Plot je asi dvacetiletý, hustý od země, takže listí vítr moc neroznáší.
Škůdce z fotografie, 10.12.2016
Štítenka
Jesenno - zimné práce, 10.12.2016
Ještě jsem hrabat listí nezačal, polovina je ho ještě na stromech. Hlavně Idared a Golden Del. Jiné roky jsem už začínal s řezem.
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika