Příspěvky uživatele - 2.74

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Aka je to choroba egresa?, 10.6.2018
Americka mucnatka.Su nato postreky ale myslim ze doma sa da vyrobit vlastny z repkoveho oleja a sody, viac je na internete.Inak treba sadit rezistentne odrody ktore mucnatku nemaju niesluchowski, kameniar, rolonda a xy dalsich.
Nemoc na listech švestky domácí, 8.6.2018
Jedna sa o šarku.Strom nieje nutne hned kacet.Liecit sa to sice neda, ale ak strom plodi... Jedine ak by ste bol na odlahlej lokalite bez susedov a chcel vysadit odolnejsie odrody a zamadzit aby nepreslo k prenosu na nove stromy, ale dnes je ta sarka... celý příspěvek >
Máte někdo zkušenost s odrůdou Ligol?, 7.6.2018
Pan Hlavaty je pravda ze Ligol rodi na jednorocnom dreve? Tento udaj som nasiel na jednej polskej stranke.
Toptaste, 6.6.2018
Ak by to aj bola sarka su to dost slabe priznaky.Pokial by maximalne toto malo byt na vsetkych odrodach sliviek tak parada.A kto vie co to vlastne je nemusi to byt ani sarka..Kolko rokov stare stromy Toptaste mate?
Zúžený kmínek semenáče sekvoje, 5.6.2018
Pravdepodobne uhynie.Povedal by som ze mal vela vody.
Co je mojí třešni, 5.6.2018
Halka by mala dozrievat tak za mesiac je to skutocne Halka?
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika