Příspěvky uživatele - 144.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pečetní vosk, 6.8.2019
Zkuste raději bílý...
Divna motorova kosa, 5.8.2019
Dobrý den. Není to hned. Mám křovák z dálného východu a protože používám kvalitní palivo s kvalitním olejem, tak pracuje furt a furt. Rovněž tak jednoosák z roku 1976. Je to téměř vždy o úrovni obsluhy. Šetřit se má raději jinde, než na kvalitním... celý příspěvek >
El. centrála HECHT GG2500, 4.8.2019
Dobrý den. Píšu svoje zkušenosti. Mám sekačku, dále mulčer, dva jednoosáky, motorovou pilu, rosič, křovinořez, motorový plotostřih, motorový vrták i motorové čerpadlo. Dvou i čytřtakt, jak u čeho. Výrobci různí. Používám dva kanystry. Tankuji u pumpy... celý příspěvek >
Rajčata 2019/2, 31.7.2019
Dobrý den. Ty spojky v modré barvě, ty se vyráběly už za socíku. Měl jsem z nich dva foliáčky, akorát spojky měly barvu oranžovou. Velmi dobře se s tím pracovalo. Pár střešních latí, nějaké vruty a už to bylo. Jako zajímavost uvádím, že se stále... celý příspěvek >
Jak levně zvelebit velikou a nudnou zahradu, 29.7.2019
Dobrý den. S chutí jsem si přečetl celé to povídání. Víte, mě zahrady živily, mám za sebou víc jak 400 projektů okrasných zahrad, takže jen poznámku. Zkuste se opravdu podívat po někom, kdo tomu rozumí. Ale rozumí. Sám jsem zažil, že se někdo vydával... celý příspěvek >
Co sa stalo pivonii?, 20.7.2019
Dobrý den. Nechte to v klidu na přírodě, zatím se nic neděje. Za svůj už dost dlouhý život jsem ještě nezažil, aby pivoňku něco úplně zlikvidovalo. Stanislaw
Oskeruše, 25.6.2019
Dobrý den. Mám vysazenou oskeruši, která má už zhruba 10 roků. Tuším, že třetím rokem stromek vypadal přesně, jako ten váš. Chvilku jsem byl zaskočený, ale pak jsem jen mávnul rukou a nic s tím nedělal. Dnes má strom nejméně 6 metrů a nikdy už nic... celý příspěvek >
Piszarzowice - Žory, atd?, 6.6.2019
Dobrý den. Ať se vydáte kamkoli, neuděláte chybu. Zahradničina mě dříve živila a byl jsem tam osobně. Byl jsem velmi překvapený tím, co kolegové v Polsku dokázali vybudovat. Dnes už od nich pravidelně nakupuji jen v Olomouci na výstavě a výpěstky... celý příspěvek >
Semena od firmy Osiva Moravia s.r.o, 4.6.2019
Jen klídek. Tykev Hokkaido je označení odrůdy, takže je to správně. Pokud vám nevyklíčilo nic, tak si kupte tuto tykev od jiné firmy a zkuste osivo vyset znovu. Stanislaw
Katalpa - olistění?, 31.5.2019
Dobrý den. Vemte ostrý nožík a řízněte malý řez kousek pod kůrou a mrkněte na to. Pokud je řez hnědý, postupovat znova někde níž. Jakmile to bude zelené, je to dobrý. Pokud ale bude stále řez hnědý, tak to bude špatné. Stanislaw
Papriky (chilli) - pěstovaní ve fóliovníku, extrémní teploty, 29.5.2019
Dobrý den. Přiznám se, že já bych to nijak zásadně neřešil. Mám fóliák jen o fous větší. 6 x 5 metrů, nedávno jsem vysazoval 84 paprik. Vysazuju takto už asi 6 roků. Na větrání má jen jedny dveře a jedno malé okno na protější straně. A i když je ve... celý příspěvek >
Japonska vrba - poruseni korenoveho balu, 17.5.2019
Samosebou, že to přežije, je to vrba. Manžela pochvalte a něco dobrého mu uvařte a upečte.
Výsev Hokaido, 17.5.2019
Dobrý den. Předkličuji téměř vše, mimo drobného osiva. Používám plastovou misku, do ní dám papírovou kuchyňskou utěrku a tu navlhčím. Osivo na ni rozmístím. U Hokkaida rukou, např. papriky a pod. pinzetou. A to vše umístím na elektricky vyhřívanou... celý příspěvek >
Ulomené větve na mladém stromku, 15.5.2019
Dobrý den. Paní Lído, já bych to okamžitě dal ven a honem koupil úplně nový stromek se založenou korunkou, i třeba v kontejneru. Protože jinak to bude rok pryč. Ale bude záležet na tom, kolik má pán roků. Pro mě je rok už dlouhá doba zbytečného... celý příspěvek >
Pomoc s určením rostliny, 13.5.2019
Dobrý den. Hned jsem si vzpomněl, jak nám kdysi na zahradnické škole pan učitel z květinářství zdůrazňoval, že modré barvy v přírodě je málo, že je třeba si ji šetřit. Stanislaw
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika