Příspěvky uživatele - 7.218

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňka Tsunami, 4.6.2018
Stromky sú každé 2 dni polievajú, je to len na Pricii, ale pozorujem že malé prírastky sú i na 2 marhulkách na podpníku Torinel kupované v rakusku u schreibra, myro. a st.julien je istota u mňa, skusim ešte na budúci rok tú Weiwu ma o.20 -30 % slabší... celý příspěvek >
Meruňka Tsunami, 4.6.2018
Host 234.246 dostal si tu 2 veľmi kvalitné príspevky od zahradkára z trnavska 145 mnm, nemám čo dodať. Teraz sa začal používať podpnik Weiwa pán Šoka ich kupil 3 tisíc z talianska na jeseň bude na ne očkovať.
Meruňka Tsunami, 4.6.2018
Záleží akú máš pôdu, na pol pozemku mám ilovicu tam je dobrý myrobalán a st.julien aspoň u mňa, nie wavit, na ďalšej polke je kvalitná pôda tam mám slivky niektoré na wavite idú dobre, treba vyskúšáť, kde sa čomu bude dariť.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika