|
Příspěvky uživatele - 235.173
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
prosím co to může být?, 28.5.2008 Ahoj, jedna se o druh ostruzniku.Je to plevel, ktery se behem jedne sezony staci rozrust po cele zahrade.Mnozi a rozrusta se svymi koreny.Mam s nim spatne zkusenosti jak v Cechach tak i v Anglii.Bojuji s nim nekolik let na obou zahradach, ale je... celý příspěvek > |  | Neznámá - jak na ní, 25.5.2008 Ahoj, vajgelie mi roste na zahradce.Je to velmi nenarocny kerik.Potrebuje dost slunicka a dostatek vlahy.Kazdy rok ho po odkvetu prikratim, to ma velmi rad a druhy rok na jare kvete cim dal vice.Jen se spatne rozmnozuje.Nejlepsi je ohnout vetvicku a... celý příspěvek > |  |
|  | Fuksie, 23.5.2008 Ahoj Danny, malou rucku nemam, ale ty kvety byly obrovske.Jen mi fukse spatne prezimovala a nevim, zda letos budou kvety take tak krasne.Na jare jsem si v B&Q koupila 15 druhu sazenicek, Vsem se dari dobre, tak az pokvetou nafotim je a necham tu... celý příspěvek > |  | Fremontodendron, 20.5.2008  Tak jsem se zbavila pampove travy, ktera mi delala silnou alergickou alergii.Pred par dny jsem si koupila nadherny, zlaty ker.Doma jsem pak hledala, co se o nem... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|