|
Příspěvky uživatele - 2.115
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Atypické řešení automatické závlahy, 29.5.2018 Původně jsem si myslel, že si nechám systém navrhnout, ale po přečtení pár diskuzí, kdy se v podstatě všichni shodli na tom, že firmy na samotný projekt bez realizace vůbec nereagují, jsem se rozhodl si to nakreslit sám. Profík by to měl navržené 10x... celý příspěvek > |  | Atypické řešení automatické závlahy, 29.5.2018 Ano, máte pravdu. Ten počáteční důvod byl ten, že jsem nechtěl tolik kopání v zahradě a hlavně jsem ani nevěděl, že existuje něco jako zemní fréza, která údělá drážku pouze 10cm širokou. |  |
|  | Atypické řešení automatické závlahy, 29.5.2018 Díky. Ano, navrhoval jsem sám. Nakreslil si půdorys zahrady včetně rozměrů a zkoušel umístit různé postřikovače a vykroužil jejich dosahy. V sortimentu je i pár menších postřikovačů, které umí cca obdélníkové plochy. Čerpadlo jsem zatím měnit... celý příspěvek > |  |
|
|
|