Příspěvky uživatele - 109.193

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kontejnerovaný stromek, 20.6.2017
Také si pokládám stejnou otázku jestli raději koupit nový již v kontejneru, právě také nechci příliš strácet času, kdyby bylo, alespoň 90% šance, že se stromek vzpamatuje tak ho nechám, jenomže právě to se mi nezdá! Jak jsem již psal hned vedle je... celý příspěvek >
Stromek byl zastřižen na 5 oček, ponechány byly 4 kosterní větve, pane Petře máte zcela pravdu stím, že takovéto zababčené stromky lezou pěkně na nervy, člověk se s tím nadře, stará se o to a pak vidíte u souseda, který vůbec nikdy stromky nestříhá... celý příspěvek >
Podnož je myrobalán, pak mam ještě jednu meruňku Leskoru také letos sazenou na myrobalánu a je sazená o 5m dále a ta má již přírůstky kolem 35 cm. 
Dobrý den, chci se zeptat má někdo zkušenost s kontejnerovanými stromky meruněk?? Konkrétně by se jednalo o odrůdu Ledana?? Na jaře jsem zasadil prostokořený stromek, ale vůbec nemá přírůstky (cca 5cm) před sázením jsem jámu vykopal cca 50x50 a... celý příspěvek >
Šittův řez - 1. rok?, 23.4.2017
Děkuji mockrát za rady, myslím že raději počkám až do dalších let.
Šittův řez - 1. rok?, 23.4.2017
Zdravím, vím,že je to moc brzo na Šituův řez, chci se zeptat jestli ho, lze již uplatnit 1 rok po výsadbě (sázeno na podzim roku 2016)?? Jestli ano zajímalo by mě jestli se dělá Šittův řez i u terminálního výhonu nebo jen u kosterních??
Kontejnerovaný stromek - Praha východ, 22.4.2017
Dobrý den mohl by mi někdo poradit, kde koupit kontejnerovaný stromek broskvoně na Praze východ? Po letošní výsadbě se ani jeden stromek nechyt, má zaschlé pupeny. Děkuju za jakékoliv info. P.T
Neroste, 17.4.2017
Dobrý den, Pravda pane Vysloužile není to 100%,ale jak již pan Martin zmínil pletia jsou zelená.Toto se mi stalo i u broskvoně, kterou jsem sázel na jaře min.roku, čekal jsem do podzimu a nic, ale meruňka mi krásně narostla, i když trochu... celý příspěvek >
Neroste, 17.4.2017
Dobrý den pane Martine, nebojte se, i když meruňka neobráží určitě obrazí ze spících oček, to samé se mi stalo před rokem a meruňka roste, ale bude její růst zpomalen. A z vlastní zkušenosti vím, že výhony takto narostlé raší o pár dní později, mě... celý příspěvek >
Pupeny - poroste stromek?, 13.4.2017
Moc se omlouvám za chybnou formulaci očko=pupen, očka tam, když jsem sázel byla, ale zdá se mi, že jsou poškozená, právě se ptát jestli když je očko poškozené tak jestli stromek vytvoří nové, nebo to nemá cenu?Kořeny jsem zakracoval do zdravého,... celý příspěvek >
Pupeny - poroste stromek?, 13.4.2017
Dobrý den, mohl by mi prosím někdo poradit?Někdy kolem 15.března jsem vysadil broskvoň Redheaven, dle rad jsem zasříhl stromek na 2 očka, jenomže ta očka pořád neraší a zdají se mi jakoby tam vůbec pupeny nebyly.včera jsem zkoušel jestli stromek... celý příspěvek >
Reakce na řez v prvním roce, 11.4.2017
Tu nejdelší spodní klidně vemte až téměř ke květům.
Reakce na řez v prvním roce, 11.4.2017
Dobrý den, jestli chcete zachovat kotlovitou korunu tak bych nechal ty tři nejvrchnější větve a zkrátil je, alespoň o 1/2 na venkovní očko tak, aby se vršky těchto větví nacházely ve stejné úrovni, ty spodní,,větve" zkraťte o 1/3 a nechtte tam nějaké... celý příspěvek >
Holubova Meruňka, 11.4.2017
Dobrý den, mě tuto odrůdu,,vnutili",nebo spíš mi nezbylo nic jiného v zahradnictví Jandl Dobré Pole, je to cca 8 km od Kostelce nad Černými Lesy.Obsluha je příjemná, ale nemají takový velký výběr ovocných stromků.
Holubova Meruňka, 10.4.2017
Dobrý den, dnes mi v zahradnictví, doslova,,vecpali" meruňku Holubovu, chci se zeptat má někdo s touto odrůdou zkušenosti??
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika