Příspěvky uživatele - 24.13

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vhodný strom pro stín do terasy, 22.5.2018 Obsahuje fotku
Foceno teď v 9 hodin ráno směrem na jih
Vhodný strom pro stín do terasy, 22.5.2018
Nevím co je na tom k nepochopení. Když kolem jedné hodiny vyjdu z obývacího pokoje na terasu tedy směrem na západ při prvním kroku na terasu na mne bude svítit slunce z levé strany. Takže mi bude svítit plnou sílou na levou stranu tváře. A stín mě... celý příspěvek >
Vhodný strom pro stín do terasy, 21.5.2018
Ahoj u domu budu stavět terasu která je situovana na západní stranu s přístupem přímo z obýváku. Chtěl bych nějaký stín pro odpolední slunce z důvodu posezení. Pro ten bych chtěl použít strom jako živý prvek, který by zároveň posloužil jako stín. Aby... celý příspěvek >
Banánovník - Musa, 29.1.2014
Dobry den, muzete uvest o jaky konkretni druh bananovniku se jedna, ze dokaze dorust do takove vysky ze sezonu? A taky bych se s vami rad poradil o pestovani melounu, kdyz to me prave letos zacalo zajimat a myslim ze je nejvhodnejsi doba pro sber... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika