|
mulcovaci textilie, 19.9.2007 V obi stoji 19 kc za metr. |
 |
Jméno rostlinky?, 14.9.2007 ivanko, ráda odnož zašlu, květina vyhodila male kvetinky kolem dokola, dejte mi na sebe kontakt a můžu poslat |
 |
|
 |
mulcovaci textilie, 13.9.2007 mam ted cerstve vysazene thuje, chci k nim nasypat mulc (pytlovany z hornbachu).
ma cenu pod nej davat jeste mulcovaci textilii? nebo je to zbytecny?
dik za info |
 |
Jméno rostlinky?, 13.9.2007 to by bylo určitě nejlepší , ale... víte jak to chodí
ještě mi ty okvětní lístky - nebo jak to mám nazvat přijdou jak u pryšce nemůže to být něco příbuzného? |
 |
Jméno rostlinky?, 13.9.2007 Já jí koupila na burze, vypadá to jak nějaký sukulent, ale nevím bohužel název, prošla jsem různé webovky, ale nenašla jí. |
 |
Jméno rostlinky?, 13.9.2007  Nevíte název? |
 |
Název rostlinky?, 13.9.2007  Poradí mi někdo název rostlinky? |
 |
Dobre zahradnictvi v Praze?, 10.9.2007 ...tak nemuzu sehnat thuje smaragd cca 1 metr vysoky... obvolal jsem nekolik zahradnictvi v praze (i okoli) a nic... proste tragedie... nemate nejakej tip? |
 |
Dobre zahradnictvi v Praze?, 6.9.2007 Muzete mi prosim poradit nejake relativne dobre a cenove prijatelne zahradnictvi v Praze?
Chci behem 14 dnu koupit nejake tuje smaragd a nerad bych kupoval u nejakeho neseriozniho zahradnika, kterej by mi prodal cokoliv za hodne penez. tohle je ted... celý příspěvek > |
 |
Choroba nebo škůdce?, 5.6.2007 Mně se to stalo taky, takže se připojuji k dotazu. Mám vedle sebe několik rostlinek a stalo se to pouze jedné z nich. |
 |
|
 |
Ibišek - nekvete, 18.3.2006 Můj ibišek kvete, už nekolik let ho mám na stejném místě, ale poslední dobou mám problém s tím, že nasadí do květu a tesne před otevřením uschne a upadne. Nevíte, čím by to mohlo být? Místo ani zálivku jsem nijak nemenila. |
 |