Příspěvky uživatele - 0.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
mulcovaci textilie, 19.9.2007
V obi stoji 19 kc za metr.
Jméno rostlinky?, 14.9.2007
ivanko, ráda odnož zašlu, květina vyhodila male kvetinky kolem dokola, dejte mi na sebe kontakt a můžu poslat
mulcovaci textilie, 13.9.2007
mam ted cerstve vysazene thuje, chci k nim nasypat mulc (pytlovany z hornbachu). ma cenu pod nej davat jeste mulcovaci textilii? nebo je to zbytecny? dik za info
Jméno rostlinky?, 13.9.2007
to by bylo určitě nejlepší , ale... víte jak to chodí ještě mi ty okvětní lístky - nebo jak to mám nazvat přijdou jak u pryšce nemůže to být něco příbuzného?
Jméno rostlinky?, 13.9.2007
Já jí koupila na burze, vypadá to jak nějaký sukulent, ale nevím bohužel název, prošla jsem různé webovky, ale nenašla jí.
Jméno rostlinky?, 13.9.2007 Obsahuje fotku
Nevíte název?
Název rostlinky?, 13.9.2007 Obsahuje fotku
Poradí mi někdo název rostlinky?
Dobre zahradnictvi v Praze?, 10.9.2007
...tak nemuzu sehnat thuje smaragd cca 1 metr vysoky... obvolal jsem nekolik zahradnictvi v praze (i okoli) a nic... proste tragedie... nemate nejakej tip?
Dobre zahradnictvi v Praze?, 6.9.2007
Muzete mi prosim poradit nejake relativne dobre a cenove prijatelne zahradnictvi v Praze? Chci behem 14 dnu koupit nejake tuje smaragd a nerad bych kupoval u nejakeho neseriozniho zahradnika, kterej by mi prodal cokoliv za hodne penez. tohle je ted... celý příspěvek >
Choroba nebo škůdce?, 5.6.2007
Mně se to stalo taky, takže se připojuji k dotazu. Mám vedle sebe několik rostlinek a stalo se to pouze jedné z nich.
Ibišek - nekvete, 18.3.2006
Můj ibišek kvete, už nekolik let ho mám na stejném místě, ale poslední dobou mám problém s tím, že nasadí do květu a tesne před otevřením uschne a upadne. Nevíte, čím by to mohlo být? Místo ani zálivku jsem nijak nemenila.
Další diskuze:  67  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika