Příspěvky uživatele - 209.65

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez ztráta výkonu, 17.7.2007
Měl jsem podobnou závadu a bylo to prý těsněním (vibracemi se zřejmě malinko povolily šrouby stahující motorový komplet vzájemně a přisával si falešnej vzduch pod píst). Tak to alespoň popsal technik, který to spravoval.
Olej ve vzd. filtru motoru sekačky HONDA GCV 160 - 5,5 HP, 15.7.2007
Např. pro motor Honda GCV 190 je v návodu výslovně uvedeno, že se sekačka má při demontáži nože naklonit na bok tak, aby filtr vzduchu a výfuk byly nahoře právě z toho důvodu, aby olej nepronikl do těchto míst.
Výběr vyžínače nebo křovinořezu, 14.7.2007
Já jsem dlouhá léta dosekával místa a plochy, kam se nedostala rotačka s pojezdem elektrickým vyžínačem z DIU Jevička. Nyní jsem tuto práci přenechal mladému synovi, který s elektrickým vyžínačem kvůli kabelu odmítal sekat. Pořídil jsem mu tedy za... celý příspěvek >
Honda HRX 537 HXEA, 5.7.2007
Spotřebu jsem zde neuváděl proto, že bych si snad chtěl stěžovat, ale proto, aby ostatní zájemci měli přehled. Jinak pokud sečtu četnost sekání a plochu všech dílčích pozemků, které jsem od březnové koupi sekačky dosud sekal, vychází mi k dnešnímu... celý příspěvek >
Honda HRX 537 HXEA, 28.6.2007
Ještě doplním, že obsah palivové nádrže sekačka spotřebuje za 50 - 55 min.
Stiga Turbo 47 S Combi, Honda 4,5 BHP, 28.6.2007
Zpátečku má dle nového katalogu větší model Viking, zatím se u nás v ČR ale neprodává. Snad od podzimu nebo příští rok.
Honda HRX 537 HXEA, 11.6.2007
Ad 1: Já tomu neříkám klička, ale klamání spotřebitele (klamavá reklama). Ad 2: Předsekat jsem měl (dle doporučení návodu k obsluze) a také chtěl proto, abych se seznámil s novým, dosud mě neznámým pozemkem (nově zakoupen). Právě proto tady na... celý příspěvek >
Honda HRX 537 HXEA, 10.6.2007
Na základě deklarovaných údajů nejen o výkonu a otáčkách motoru GCV 190 na www.hondastroje.cz a specializovaném katalogu sekaček Honda, jsem si pořídil samochodnou rotační sekačku HRX 537 HXEA ze segmentu sekaček De Luxe. Potřeboval jsem stroj s co... celý příspěvek >
Benzinová sekačka, 7.6.2007
Demontovaný nůž ve vodorovné poloze nasadit středovým otvorem na kulatinu o malinko menším průměru než je středový otvor (kulatna horizontálně upnutá jedním koncem do svěráku tak, aby se nůž mohl volně otáčet). Několik pokusů určí, kterou stranou se... celý příspěvek >
traktůrek, 5.6.2007
Kohler je z USA. Měl jsem možnost tento motor 11 let sledovat (1982 - 1993) a opravovat v čelním kolovém nakladači Bobcat. Musím říci, že byl max. jednoduchý na údržbu a opravy, byl to "držák".
Nůž na McCulloch - M5553D, 29.5.2007
Je možné, aby se nárazem ohnula klikovka u GCV 190, když je ještě před nožem spojka?
Jakou sekacku do 12tis.?, 27.5.2007
Samochodnou, ručně vedenou sekačku s předním náhonem nikdy. V minulých  diskuzích to bylo probráno již dostatečně, jen hledat.
Jakou rotační sekačku?, 25.5.2007
Já bych upřesnil, že žádný motor na travní sekačce netočí na deklarované otáčky udávané v prospektech, kde jsou většinou uváděny otáčky maximalní (platné pro samostatný motor na zkušební brzdě). Dle mých dosavadních zkušeností jsou na všech sekačkách... celý příspěvek >
Motor Tecumseh, 18.5.2007
Nevíte jak se taková ohnutá klikovka rovná?
Jakou rotační sekačku?, 26.4.2007
Jak se prosím dá poznat, na kolik otáček je regulátor u Hondy GCV nastaven?
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika