Příspěvky uživatele - 209.65

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou strunu pro křovinořez?, 29.7.2007
My jsme také používali 10 let strunu 3 mm, ale pevná hvězdicová struna časem mosazná pouzdra nikoli vytrhla, ale vytvořila v mosazné průchodce  drážku, která pak tu strunu při zatížení ustřihla. Samostatná pouzdra se koupit nedala... celý příspěvek >
Dotaz k oleji, 28.7.2007
Já mám sekačku Honda a v návodu je výslovně doporučeno užívání oleje Shell Helix Super (230,- Kč/ltr), alespoň po dobu záruky. Když jsem dával do značkového servisu olej k druhé výměně, ptali se mě, co tam mám za olej nyní. Když jsem řekl... celý příspěvek >
Honda HRX 537 HXEA, 27.7.2007
Velice se omlouvám, ale já opravdu průběžně tu papírovou filtrační vložku min. 1x za 10 hodin práce vždy vyjmul, vyklepal a vyfoukal z papírové harmoniky kompresorem prach. Při poslední kontrole jsem se ještě pokoušel pro jistotu suchým plochým... celý příspěvek >
Honda HRX 537 HXEA, 26.7.2007
Problém vyřešen, stačilo vyměnit filtrační vložku vzduchu (která se pohledově zdála ještě dobrá) a motor zase jede jako hodinky. Po vyjetí nádrže (tentokráte 1 hodinu a 4 min.) jsem zkontroloval svíčku a hle, vypálená krásně do běla. Pro mne... celý příspěvek >
Jakou strunu pro křovinořez?, 26.7.2007
Já jsem si koupil na vyzkoušení vždy několik metrů z metráže, která je běžně v prodeji u prodejců zahradní techniky. Po odzkoušení jsem pak zůstal u druhu, který se mi zdál nejvhodnější. Hranaté struny sice mají lepší řezný výkon, ale dříve... celý příspěvek >
Honda HRX 537 HXEA, 25.7.2007
Pokud se někomu po kliknutí neotevře fotografie, zkopírujte odkaz do schránky a vložte do adresního řádku nového okna.
Honda HRX 537 HXEA, 25.7.2007
ad 1) Když jsem psal, že olej neubývá, měl jsem na mysli, že úbytek je při každodenní kontrole před sekáním téměř neznatelný. ad 2) Pokud by byla svíčka jen tmavá (černá) a bez nánosů jak je obvyklé, byl bych spokojen. ad 3) Do nastavení karburátoru... celý příspěvek >
Honda HRX 537 HXEA, 24.7.2007
Teď v tuto chvíli má motor najeto celkem 81 hodin (výměna oleje po 20ti + 48mi hodinách). První výměnu jsem si dělal sám (teplý olej vypustil komplet a nalil 0,6 litru nového Shell Helix Super - jak káže návod), druhou výměnu mi dělal odborný... celý příspěvek >
Honda HRX 537 HXEA, 23.7.2007
Svíčku jsem v minulosti preventivně čistil již několikrát, stejný benzín používám i v autě a malém motocyklu Simson (2takt - směs 1:50 s červeným olejem Stihl). V autě i Simsonu jsou svíčky krásně vypálené. Také jsem si dnes povšiml, že po výměně... celý příspěvek >
Traktor Husqvarna, 21.7.2007
Kam se na travní traktor v zimě, pro odklizení sněhu pomocí radlice dává zátěž? Na kola? Dosud jsem odhrnoval bez řetězů sníh pomocí TZ 4 K 14, který má váhu 850 kg a zapnutý náhon na všechna kola. S travním traktorem o váze do 300 kg si... celý příspěvek >
křovinořez, 21.7.2007
Jo, hranaté struny jsou výkonnější, opotřebovávají však předčasně průchodky v unašeči (mám 10-ti letou zkušenost s průchodkami mosaznými Emak, nikoli plastovými Stihl).
Honda HRX 537 VYE - najnovsi model. Doporucujete kupit?, 21.7.2007
Píšete o osobní zkušenosti s praskáním plastového skeletu z plastu Xenoy od Hondy, nebo s plastem Husquarny?
Honda HRX 537 HXEA, 20.7.2007
Kupuji Natural 95 a zatím to bylo vždy od jiné pumpy (podle toho, kudy zrovna jedu) OMV, Benzina, Robin Oil (dřívější nákupy si už nevzpomenu).
Honda HRX 537 HXEA, 18.7.2007
I když motor startuje a běhá skvěle, je neustále svíčka černá jako uhel (pokrytá mastnými sazemi). Čímpak to asi může být, svíčka je originál, palivo předepsané výrobcem, olej také.
Homelite servis, 17.7.2007
Jiří Dušek, Kostelní 2/3, Lovosice, nebo v Litoměřicích Kiss s.r.o. 
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika