|
Příspěvky uživatele - 113.121
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dotaz na nemoc, 2.5.2008 Je to moniliový úžeh-úpal. Infekce se dostává do stromu přes květy za vlhkého počasí okolo 13 stupňů. Ochranou je postřik do květů přípravkem Horizon. Nyní vše napadené ostříhejte pryč a pokud na stromku nic zdravého nezbylo, doporučuji vykopat... celý příspěvek > |  | Tak jaká?, 30.4.2008 Hezký podvečer,
asi týden něco hledám a jsem na rozpacích. V pomologii jasně Wangenheimova pološvestka, různě na netu ale vidím Wangheimova švestka nebo pološvestka a také Wagenheimova švestka nebo pološvestka a docela mě zarazila nabídka... celý příspěvek > |  |
|  | Meruňka LE - 3662, 29.4.2008 Díky za reakci, zkusím. |  | Hnojení vinné révy, 23.4.2008 Knihu půjčím od známého, díky za obě rady, ale té druhé se vzepřu. Kdysi v pravěku na počátku mého sadaření jsem Ledkem amonným oddělal několik stromů. Od té doby vím, že na mou půdu - zásaditou-vápenatou ke stromům Síran amonný, ale u vína... celý příspěvek > |  | Hnojení vinné révy, 23.4.2008 Sadařím, ale víno-španělská vesnice. (Židlocovice-vápenatá půda) Mám 4.rokem 3 hlavy vína Prim očkované na podnoži do vápenaté půdy,1 hlava jde dobře,2 nic moc. Před 2 lety na jaře hnojeno Cereritem, na podzim trochou granul. hnoje a minulé jaro... celý příspěvek > |  | Stanoviště meruňky, 22.4.2008 Alespoň máte jistotu, že místo je špatné. Zvolil bych alternativní řešení, sázet po okrajích obou zdí. A ta myšlenka s růžemi mě zaujala, jen je neumím pěstovat. Zdravím |  | Meruňka LE - 3662, 22.4.2008 Tuto lednickou meruňku jsem koupil cca před šesti lety, údajně šlechtěná pro Polsko, víc jsem nevypátral. Nevíte někdo jak ji později nazvali? Díky.
Zdravím |  | Stanoviště meruňky, 20.4.2008 Pokud jste v nížině a v okolí se meruňkám daří, pak je to v podstatě jedno. Na severním svahu se Vám o nějaký týden déle udrží sníh (pokud je) a při sušším jaru bude půda déle zásobená vláhou Ta doba nákvětu se může snad o týden oddálit, protože... celý příspěvek > |  | Vadnutí letorostů, 20.4.2008 Vzhledem k tomu, že pan Pepík píše - v létě, úžeh bych vyloučil. Ten se projevuje v tuto dobu, brzo po odkvětu, pokud meruňka vůbec kvetla, což je jediná cesta infekce. Zdravím |  | rozdíl?, 17.4.2008 ..Ještě oprava-zkusili prodat. Vstávání ve 4h je cítit. |  |
|  | rozdíl?, 17.4.2008 Promiňte, nikoliv hypermarketu, ale něco jako hobymarket. |  | rozdíl?, 17.4.2008 Dobrý den,
pravda, není to předmětem dotazu, ale asi se mýlíte. Tu práci si dají, viděl jsem výsledek v jednom hypermarketu. jednotlivé kusy byly lehce rozlišitelné. Kusy asi od podzimu (což není vada) byly silně narašené a na povrchu byla zemina... celý příspěvek > |  | Merunka kvete - malé plůdky, 17.4.2008 ...zalezl, když slyšel expresivní výrazy... |  | Merunka kvete - malé plůdky, 17.4.2008 To je sice pravda, ale když sem ráno po 4h.viděl to stejné na střeše tramvaje neboli šaliny, tak i pan želva zalezl zpět do "baráčku". Zítra to má být podobné. |  | Kdy je nejvhodnější doba, 12.4.2008 Asi máte na mysli Pilatku švestkovou Postřik se provádí některým přípravkem z řady insekticidů a do květů se s nimi stříkat nesmí, vyvraždil byste vše, co stromy opyluje včetně včel a čmeláků. Stříkejte pár dní po opadu květních lístků.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|