Příspěvky uživatele - 113.121

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dotaz na nemoc, 2.5.2008
Je to moniliový úžeh-úpal. Infekce se dostává do stromu přes květy za vlhkého počasí okolo 13 stupňů. Ochranou je postřik do květů přípravkem Horizon. Nyní vše napadené ostříhejte pryč a pokud na stromku nic zdravého nezbylo, doporučuji vykopat... celý příspěvek >
Tak jaká?, 30.4.2008
Hezký podvečer, asi týden něco hledám a jsem na rozpacích. V pomologii jasně Wangenheimova pološvestka, různě na netu ale vidím Wangheimova švestka nebo pološvestka a také Wagenheimova švestka nebo pološvestka a docela mě zarazila nabídka... celý příspěvek >
Meruňka LE - 3662, 29.4.2008
Díky za reakci, zkusím.
Hnojení vinné révy, 23.4.2008
Knihu půjčím od známého, díky za obě rady, ale té druhé se vzepřu. Kdysi v pravěku na počátku mého sadaření jsem Ledkem amonným oddělal několik stromů. Od té doby vím, že na mou půdu - zásaditou-vápenatou ke stromům Síran amonný, ale u vína... celý příspěvek >
Hnojení vinné révy, 23.4.2008
Sadařím, ale víno-španělská vesnice. (Židlocovice-vápenatá půda) Mám 4.rokem 3 hlavy vína Prim očkované na podnoži do vápenaté půdy,1 hlava jde dobře,2 nic moc. Před 2 lety na jaře hnojeno Cereritem, na podzim trochou granul. hnoje a minulé jaro... celý příspěvek >
Stanoviště meruňky, 22.4.2008
Alespoň máte jistotu, že místo je špatné. Zvolil bych alternativní řešení, sázet po okrajích obou zdí. A ta myšlenka s růžemi mě zaujala, jen je neumím pěstovat.           Zdravím
Meruňka LE - 3662, 22.4.2008
Tuto lednickou meruňku jsem koupil cca před šesti lety, údajně šlechtěná pro Polsko, víc jsem nevypátral. Nevíte někdo jak ji později nazvali? Díky.         Zdravím
Stanoviště meruňky, 20.4.2008
Pokud jste v nížině a v okolí se meruňkám daří, pak je to v podstatě jedno. Na severním svahu se Vám o nějaký týden déle udrží sníh (pokud je) a při sušším jaru bude půda déle zásobená vláhou Ta doba nákvětu se může snad o týden oddálit, protože... celý příspěvek >
Vadnutí letorostů, 20.4.2008
Vzhledem k tomu, že pan Pepík píše - v létě, úžeh bych vyloučil. Ten se projevuje v tuto dobu, brzo po odkvětu, pokud meruňka vůbec kvetla, což je jediná cesta infekce.           Zdravím
rozdíl?, 17.4.2008
..Ještě oprava-zkusili prodat.  Vstávání ve 4h je cítit.
rozdíl?, 17.4.2008
Promiňte, nikoliv hypermarketu, ale něco jako hobymarket.
rozdíl?, 17.4.2008
Dobrý den, pravda, není to předmětem dotazu, ale asi se mýlíte. Tu práci si dají, viděl jsem výsledek v jednom hypermarketu. jednotlivé kusy byly lehce rozlišitelné. Kusy asi od podzimu (což není vada) byly silně narašené a na povrchu byla zemina... celý příspěvek >
Merunka kvete - malé plůdky, 17.4.2008
...zalezl, když slyšel expresivní výrazy...
Merunka kvete - malé plůdky, 17.4.2008
To je sice pravda, ale když sem ráno po 4h.viděl to stejné na střeše tramvaje neboli šaliny, tak i pan želva zalezl zpět do "baráčku". Zítra to má být podobné.
Kdy je nejvhodnější doba, 12.4.2008
Asi máte na mysli Pilatku švestkovou Postřik se provádí některým přípravkem z řady insekticidů a do květů se s nimi stříkat nesmí, vyvraždil byste vše, co stromy opyluje včetně včel a čmeláků. Stříkejte pár dní po opadu květních lístků.... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika