|
Příspěvky uživatele - 113.121
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
ovocnářská školka - Brno a okolí, 11.3.2008 Přešel jsem o kus dál, také v Želešicích k ing.Procházkovi - firma Agrogen. |  | Základy a kořeny podnože, 10.3.2008 Netušil jsem že okolo Plzně kvetou meruňky, mě (jižní Morava) ještě nic, vidím to tak ještě na 14 dní. A že Vám pomrzly květy na 3 letém stromečku, to bych vůbec neřešil, aspoň bez plodů zesílí. Z toho důvodu nechávám na 2-3 letém stromku 1 plod na... celý příspěvek > |  |
|  | ovocnářská školka - Brno a okolí, 9.3.2008 V Želešicích dávám přednost školce spadající pod Šlechtitelskou stanici-název Agrogen tel.547242487.Dále Zahradnictví Modřice - ing.Brabec tel.nevím, Kadov - p. Venuta tel.515323269 a trošku dále školka Střílky a nedaleko školka Litenčice... celý příspěvek > |  | Základy a kořeny podnože, 9.3.2008 Vážená paní Andreo, proč myslíte že koupí meruňky Kioto zvýšíte urodnost? Ještě by mě zajímalo, co máte konkrétně na mysli nepřízní okolí a jak starou máte meruňku, se kterou nejste spokojena příp.jaká je to odrůda? Nemyslím,že okolí Plzně je... celý příspěvek > |  | Opět kvete, 5.3.2008 Pro zajímavost, 6.11 loňského roku jsem psal,že na ul. Anenské v Brně kvete nějaký druh čínské třešně. Nyní jsou 3 opět v plném květu. |  | stříhání meruňky, 29.2.2008 Bez urážky, pokud jste úplný laik, těžko se to vysvětluje. Určitě uděláte dobře, když dáte pár kaček za nějakou příručku o řezu ovocných dřevin, ale doporučuji české autory.
Zdravím |  | proč neplodí hrušeň?, 27.2.2008 Přečtěte si dvě témata (níže) " Hrušeň neplodí ". |  | meruňka Rakovského, 27.2.2008 Teď nevím, ale jsou stále nové postřiky, takže v obchodě poradí. Jen nevím, o jakou hnilobu se jedná. Osobně bych zkusil asi v první čtvrtině zrání Rovral a v třetí čtvrtině Dithane, ale podtrhuji - já bych si... celý příspěvek > |  | Jak zabránit předčasnému pučení meruněk, 27.2.2008 Ještě se chci vrátit k debatě proti zmrznutí květů. Pokud je příznivé počasí pro moniliový úžeh, stříkám Horizonem do květů a tak mě napadla dost zcestná myšlenka, která zde byla trochu vyřčena. Kdyby se počasí během 1-2 dnů otočilo a měl přijít... celý příspěvek > |  | Jak zabránit předčasnému pučení meruněk, 27.2.2008 Jeden stromeček se dá ochránit čímkoliv a u stěny je lépe chráněný. |  |
|  | meruňka Rakovského, 25.2.2008 Radit na dálku je těžké,ale čím více informací podáte, tím je větší šance Vám pomoci. Mám na mysli lokalitu, půdu, mikroklima apod. Píšete o hnilobě a postřiku proti monilióze. Jste si jist že se jedná o moniliovou hnilobu? Protože pokud stříkáte,... celý příspěvek > |  | oresak odpuzuje blesky?, 22.2.2008 Pravda, mě roste tráva i na kousku vybetonovaného chodníčku i pod ořechem, ale vážně. Můj děd i další,co měli menší polnosti říkávali při sázení ovcných stromků - co nejdál od ořechu, nebo: "Ten ořech musí pryč, ve studni je čím dál tím míň vody."... celý příspěvek > |  | oresak odpuzuje blesky?, 22.2.2008 Několikrá zde bylo konstatováno, že pod ořešákem a okolo nic neroste. Pravda, středně vzrostlý ořešák vysaje v okruhu 10-15m veškerou vodu, vzrostlý i ze studní. |  | Diana, 20.2.2008 Diana je křížencem Konference a Nordhausenké,je raně podzimní odrůdou a plodit začíná později, asi v 7.-8. roce. Má větší plody lahvicovitého tvaru jemné sladké chuti. Je to konzumní odrůda s krátkou... celý příspěvek > |  | Měruňka do jílovité půdy?, 20.2.2008 Vzhledem k tomu,že meruňka jílovici nesnáší mohu se zeptat na jaké podnoži strom máte? |  |
 |
|
|
|