Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2017, 12.7.2017
Děkuji za radu. Odzkoušel jsem si to. Opravdu to usnadňuje pohyb po vlákně.            Vladimír
Preventivní postřik rajčat, 12.7.2017
Omlouvám se, zapomněl jsem se podepsat.            Vladimír
Pokud bych byl ve Vaší situaci (s Vaší zkušeností z loňského roku), tak bych co nejdříve použil Acrobat. Ale je to Vaše volba. Polyversum je sice záračná houba, která ničí všechno co má něco společného s houbami, ale ani nikdo z prodávajících si... celý příspěvek >
Jen jednu poznámku: Je možné, že Vám ten "zaručený" bioprostředek rozvinul imunitu rajčat proti ranné plísni, ale ranná plíseň (early blight- po našem alternariová skvrnitost) není plíseň bramborová (late blight- pozdní plíseň). A na tu bramborovou... celý příspěvek >
Maliny, 11.7.2017
Občas některým příspěvkům nerozumím.            Vladimír
Maliny, 10.7.2017
Když už to jaro tak blbě s tím ovocem dopadlo, tak jsem si říkal, že aspoň ty maliny budou. Minulý týden jsem natrhal takovou menší misku a zbylo tam ještě plno úplně nedozrálých. Tak jsem si řekl, že počkám týden a pak si pěkně zralé maliny natrhám.... celý příspěvek >
Co je s rajčaty?, 9.7.2017
Hniloba květního konce rajčete způsobená relativním nedostatkem vápníku. Kořeny nejsou schopny z různých důvodů (sucho, není dostatek vápníku v půdě, atd.) přijmout dost vápníku aby byl zajištěn zdárný vývoj plodů u některých odrůd (zejména velkých... celý příspěvek >
Česká rajčata 2017, 8.7.2017
Tak včera na mou zahradu padlo cca 28 litrů vody na m2. Mám naplněné všechny nádoby 1400 litrů a už přestávám mít strach, že nebudu mít s čím zalívat. Už se mně zdálo, že ve studni nějak vody ubylo a čerpadlo už nasávalo takovou žlutohnědou tekutinu... celý příspěvek >
Sklizeň 2017, 6.7.2017 Obsahuje fotku
Tak u nás je teď tak teplo jako v Bulharsku (každý den nad 30 °C a dokonalé sucho). I to Tornádo si dalo říct a začalo se červenat. Jen ta velká srdce zůstávají stále zelená.            Vladimír
Festival papriky Kalocsa 2017, 6.7.2017
Tak to Vám trochu závidím. Doufám, že nám něco ukážete na fotkách.            Vladimír
Sklizeň 2017, 5.7.2017
Já mám Tornádo F1 ještě zelené. Asi v tom hraje roli ta severí šířka. Je odzkoušené, že italská rajčata jsou u nás o 10 a více dnů pozdnější než v Itálii. Tornádo F1 je u nás rajče polorané,  v BG může zrát velmi brzy (asi to platí i obráceně -... celý příspěvek >
Česká rajčata 2017, 5.7.2017
Tu první degustaci bych viděl tak na příští týden, nejlépe ve středu nebo v pátek. Temín by jsme si ještě upřesnili. Z těch, kterým říkám české nebo jejich příbuzné, by měly být v plné zralosti jen ty opravdu rané. Stupické polní rané od všech... celý příspěvek >
Spirála na rajčata a okurky, 3.7.2017
Ty spirály se mně opravdu líbí. To jste si opravdu stáčeli sami doma?            Vladimír
Česká rajčata 2017, 1.7.2017 Obsahuje fotku
Jak už jsem někde psal, tak mám v Kanadě v Calgary (místo pořádání zimní olympiády s nadmořskou výškou 1200 m n.m) přítele, který pěstuje rajčata venku na záhoně. Protože jeho sezóna začíná až začátkem června a brzy končí, tak může pěstovat pouze... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 1.7.2017 Obsahuje fotku
Abych pravdu řekl, moc se mně ani nechce otevírat toto vlákno „Rajčata 2017“. Kliknu na název, čekám víc jak minutu a teprve potom se mně otevře diskuze. Podívat se na obrázek a vrátit se znamená dvě minuty. Můj poslední příspěvek jsem ukládal více... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika