Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sklizeň 2017, 20.7.2017 Obsahuje fotku
Trvale vysoké denní teploty nad 30 °C a enormní sucho zapříčinily, že rajčata dozrávají cca o 14 dní dříve. Velmi rané Stupické dozrálo skoro zároveň s raným Startem F1 a o nic později nedozrává ani Tonádo F1. Také různá bifteková rajčata už zrají i... celý příspěvek >
Nevyrovnané plody rajčat na vijanu, 18.7.2017
Souhlasím, špatně opylené květy. Příčinou jsou vysoké teploty, při nichž je pyl neklíčivý.                   Vladimír 
Poznej houbu - hřib smrkový?, 17.7.2017
Přesně na Vás, který se problematikou hub zabýváte jsem myslel. Je to už dávno, když jsem ještě studoval (asi tak padesát let) co jsem se o houby více zajímal. Jinak vždycky jsme tomuto hřibu který rostl na začátku léta v listnatých lesích říkali... celý příspěvek >
Choroby rajčat, 17.7.2017
Mně se také občas objeví na některém plodu tzv. světlé prstýnky. Jsou to příznaky plísně šedé, plody jsou normálně jedlé a většinou nedochází k dalšímu šíření na listy a stonky a plody. Chemicky zasáhnout by bylo třeba, jen pokud by se plíseň šedá... celý příspěvek >
Poznej houbu - hřib smrkový?, 17.7.2017
Já bych řekl, že je to hřib dubový, ale tady jsou větší experti, kteří se houbami zabývají. Vlastně jak se ten hřib jmenuje je pro většinu z nás nezajímavé, hlavně že je to jedlé a... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 16.7.2017
Ještě jedna poznámka: Na obrázcích není rajče Start F1. To vypadá úplně jinak.            Vladimír
Rajčata 2017, 16.7.2017
Tak já si zrovna nemyslím, že to zahrádkářům dle této klasifikace amatérům nějak pomůže. Tito zahradníci jsou především podnikatelé a všechno podřídí tomu, aby při nejmenších nákladech dosáhli co největšího zisku. Ano, rostliny jsou pěstovány 20 cm... celý příspěvek >
Česká rajčata 2017, 16.7.2017 Obsahuje fotku
Dnes jsem si přivstal, bylo zalito, takže jsem mohl dokončit stříšku nad rajčaty. Žádná sláva to není- použil jsem folii, kterou jsem měl zakrytý záhon. Je špinavá od hlíny, něco déšť omyje, něco tam zůstane a bude trochu stínit, což není u rajčat... celý příspěvek >
Co je s rajčaty?, 16.7.2017
Také si myslím, že je tam příliš rajčat na malém prostoru a kořeny nejsou schopny přepravit dost živin do rostliny. Žloutnutí listů je pravděpodobně způsobeno nedostatkem dusíku. Já bych zkusil dodat dusík postřikem 0,5 % ním roztokem močoviny na... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 16.7.2017
Petře, s tím Vladimírem to nepřehánějte.
Česká rajčata 2017, 15.7.2017 Obsahuje fotku
Ve čtvrtek jsem dělal první chuťový test- porovnával jsem Stupické polní rané od různých dodavatelů semen a také jsem porovnal mezi sebou Taminu a Matinu. Tamina mně chuťově připadla stejná jako Matina a stejně tak všechny Stupické měly navzájem... celý příspěvek >
Problémy s malinami, 15.7.2017
Nerozumím proč se čílíte.            Vladimír PS.: Teď jsem si vzpoměl, že tam u vás v H si koupi můj kamarád chatu            Vladimír
Problémy s malinami, 15.7.2017
Nevím čemu říkáte dvouleté výhony? Maliny rodí na výhonech vyrostlých v minulém roce. Všechno ostatní mělo být vystřháno již po loňské sklizni. Letošní výhony Vám pravděpodobně ještě nerodí. Toto platí pro maliny s jedním (letním)... celý příspěvek >
Okurko-cuketa - zná někdo?, 15.7.2017
Tak jsem si teď přečetl zajímavý recept na zpracování této zeleniny od Oxalist... ve vlákně "Co je to za okurku?". Zaujalo mne to a asi to příští rok zkusím.            Vladimír
Přelitá rajčata?, 12.7.2017
Tak tam ty díry udělejte teď  (třeba pytel propíchejte hřebíkem) a rajčata nějakou dobu nezalévejte. Ty pytle už stejně k ničemu jinému než k opětovné výsadbě příští rok nepoužijete. Pytel s pár dírami se stejně pak dá použít pouze tak na... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika