Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sklizeň 2017, 28.7.2017
Tu kalabasu vedete do výšky? Máte ji na provázku nebo jiné konstruci?                      Vladimír
Sklizeň 2017, 28.7.2017 Obsahuje fotku
Nějak se ta fotka nenahrála. Tak se pokusím znovu.            Vladimír
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 27.7.2017
Plíseň bramborová v roce 2016 asi nikde u nás nebyla. Co bude v roce 2017, to zatím nikdo neví, ale jistě by si to zasloužilo nové vlákno.            Vladimír
Sklizeň 2017, 27.7.2017
Včerra jsem mimo rajčat normální velikosti a cherry sklidil několik větších rajčat. Donesl jsem si je na focení (mimo Kumato)  pro Tatiana´s TOMATObase domů.Jen čekám až se trochu vyjasní... celý příspěvek >
Šlachtenie, 26.7.2017
Pánové přede mnou chtěli jen říct, že se Vám nic zajímavého nepodaří vyšlechtit. Pokud chcete něco šlechtit, tak to zkuste s něčím jednodušším než je ovoce.            Vladimír
Kaktusy vhodné do polostínu, 25.7.2017 Obsahuje fotku
Podařilo se mně najít jednu fotku.            Vladimír
Kaktusy vhodné do polostínu, 25.7.2017
Pokud myslíte venkovní parapet, tak na něm můžete bez poblémů pěstovat plno jihoamerických kaktusů zejména z rodů Notocactus, Gymnocalycium, Rebutia atd, které i ve své domovině rostou často zastíněné trávou apod.. Já je mám na severovýchodní straně,... celý příspěvek >
Předosevní příprava semen rajčat, 24.7.2017
O pokusech s předosevní přípravou semen rajčat jsem se dočetl v knize „Plodové zelenina“ zeleniny od autorů Vlček a kol. Tuto knihu všem kdo pěstují plodovou zeleninu doporučuji. Je sice z roku 1968. Ale v češtině nic lepšího za těch 50 let nevyšlo.... celý příspěvek >
Poznej houbu - hřib smrkový?, 23.7.2017
Se slovenštinou nemám žádný problém, momentálně čtu jednu detktivku ve slovenštině a pokud jde o houby tak mám mj. velkou odbornou publikaci "Poznávajme huby" od autorů A.Dermek, A. Pilát (slovenské, české a latinské názvy). Dnes už jen také sbírám,... celý příspěvek >
Česká rajčata 2017, 23.7.2017 Obsahuje fotku
Udělal jsem ještě jednu ochutnávku. Chutnal jsem Tornádo F1, Start F1 a Toro F1, tj. rajčata, která mně z těch českých hybridů dozrála nejdřív.Tornádo- starý dorý hybrid, dobrá rajčatová, pokud se dobře pamatuji byl docela úrodný i když v období... celý příspěvek >
Ryzec pravý, 23.7.2017
Myslím si, že je lepší využít Ryzec pravý jinak než na sušení (např. naložit do sladkokyselého nálevu). Já jsem ho nikdy nenasbíral tolik, abych ho nedokázal ihned zkonzumovat. Jinak v literatuře někdo píše ano, ale ztratí svou specifickou chuť, jiný... celý příspěvek >
Ovocné druhy pěstovatelné totálně bez postřiku, 21.7.2017
Mišpule      Vladimír
Rajčata 2017, 20.7.2017
Jestli oni tvrdí, že je to Start F1, je těžké jim oponovat, ale: -rajčata na obrázku vůbec nevypadají jako Sart F1. Nezralá jsou celá světle zelená, přičemž Start F1   má okolo stopky tmavě zelené žíhání, které při rychlém zrání přechází v... celý příspěvek >
Česká rajčata 2017, 20.7.2017
Ještě se vracím k tomu prorovnání Stupické vs.Tamina (Matina). Tamina (M) mají podobnou chuť jako Stupické, sice rozdílnou, ale nedokíži říct, která at chuť je lepší.  Pokud jde o rannost, tak u mne letos dozrávaly tyto odrůdy současně. Stupické... celý příspěvek >
Sklizeň 2017, 20.7.2017
Jak píše Mimmo, tak zelené odrůdy rajčat asi žádný solanin neobsahují a je běžné je v zeleném stavu jíst. Pokud jde o rajčata, která mají v oblasti okolo stopky tmavě zelené žíhání, tak při vysokých teplotách a z toho vyplývajícím rychlém zrání se... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika