Příspěvky uživatele - 113.184

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
snížení ph v jezírku, 22.5.2008
test co mám mi ukazzuje 8,5-9,0. Vodu mám nazelenalou a nemohu se toho zbavit.Ryb tam mám asi 20 velikosti 10-15 cm.Filtraci mám tlakovou s UV lampou na 10 000 litrů a ještě mám 30 litrový soudek z molitanem a zeolitem.Zakalenou vodu mám pořád tak... celý příspěvek >
snížení ph v jezírku, 22.5.2008
prosím o radu jak snížit pH v jezírku.Prodávané přípravky jsou celkem drahé.Jestli ví někdo jak na to tak poraďte.Mám jezírko asi 6000 l.Předem díky za radu.
Zazimování jezírka, 23.1.2008
nic jsem nikdy nezimoval akorát nechávám v ledu díru pomocí malého 3 W motůrku. V mrazech to zamrzá a nechává to díru  tak 20 cm. Minulý týden před oblevou jsem po ledě chodil a dneska je jezírko už bez ledu a dnes za slunce plavaly rybky skoro... celý příspěvek >
Co dělat s rybami v zimě?, 23.1.2008
Jestli jste měla monočlánky ve vodě tak to možné je...
Postavit si sám nebo koupit formu, 23.1.2008
Samozřejmě folii, 1 mm by měla být dostačující. Doporučuji jí koupit více. Je to jako nějaká droga. Až budete kopat díru tak kousek přikopnete na jedné straně a kousek na druhé a pořád budete přemýšlet jak to ještě vylepšit. Hloubka kolem metru je... celý příspěvek >
Vyhřívané jezírko, 15.11.2007
Jaký je důvod vyhřívání jezírka?
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika