Příspěvky uživatele - 0.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Palivová hadička sekačka, 19.5.2018
U prodejců sekaček, v autodílech v metráži, je potřeba znát vnitřní průměr.
Výměna startovací šnůry u kultivátoru Mounfield, 18.5.2018
!musíte znát taky průměr!
Výměna startovací šnůry u kultivátoru Mounfield, 18.5.2018
Anebo jinak-protože je cesta do MF problém, tak si kupte o něco víc a uvidíte, je to investice řádově desetikorun - 1m/15kč
Výměna startovací šnůry u kultivátoru Mounfield, 18.5.2018
A právě proto jsem Vám ji dal 😉.Šňůru stejně musíte koupit, tak ji kupte u Bédi, a podle zbytku ve stroji poznáte jak ji dát.Pokud to nezvládnete, pak Vás stejně nemine servis.Osobně by jsem to nechtěl ani zdědit, natož koupit.
Výměna startovací šnůry u kultivátoru Mounfield, 17.5.2018
Určitě v mountfieldu-56 prodejen,7dní v týdnu.Citace: Na stejných adresách jako prodejní centra se nacházejí i servisní střediska, ve kterých se můžete poradit, nakoupit náhradní díly a příslušenství, absolvovat záruční i pozáruční opravy a také... celý příspěvek >
Tříkolové sekačky Hecht - máte zkušenosti?, 15.5.2018
Manipulace skvělá, provedení špatné, hned si kupte náhradní srartovací šňůru 😩.Navíc jen na ideálně rovnou plochu, jinak stále drbete podvozkem.Otočná kola z hlediska stability jsou vhodnější dvě otočná než jedno, ale záleží na Vás.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika