Příspěvky uživatele - 48.194

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Oleandr a bilé tečky - molice?, 5.3.2014
Dobrý den, též bych řekla, že se jedná o puklici. Molice při pohybu listů létaji viz příspěvekz dříve. Marcela
Identifikace rostliny, 5.3.2014
Dobrý den, tak tu první nevím a u té duhé rostlinky bych řekla, že by mohlo jít o nějaký druh voděnky, Tradescanta? Marcela
Drcená kůra, 4.3.2014
Dobrý den, tak černě bych to s tím množstvím neviděla. Kupuji 80 l pytle a vystačí to na víc než k "jedné thuji". Záleží samozřejmě na šířce záhonu, která má být kůrou zasypána. Levnější to určitě je, ale záleží také kam to člověk potebuje dopravit,.... celý příspěvek >
Drcená kůra, 3.3.2014
Dobrý den, tak já bych to určitě vyplela. Stejně asi mezi thujemi moc plevelu nemate nebo ano? Vrstva záleží na Vás, můžete jen "pocukrovat" kvůli estetice nebo dát okolo 4-5 cm. Tak to dělám já a je to fajn. Marcela
Jarní cibuloviny - mohou už ven?, 3.3.2014
Beru to také tak, ale je mi líto každé rostlinky. U nás byla též jinovatka a sněženky, krokusy i talovíny byly celé ojíněné. Marcela
Jarní cibuloviny - mohou už ven?, 3.3.2014
Dobrý den, při včerejší procházce jsem viděla, co už mají lidé osázených truhlíků a mís, prostě krása, jaro už je tady. Trošku bych se bála o tu sedmikrásku, ale jsem též střelec jako paní Bláža a sázím hodně brzy jak zjara, tak i letničky. Musím se... celý příspěvek >
Komule davidova, 3.3.2014
Dobrý den, komule kvete jen na nových výhoncích. Některé krátím cca 15-20 cm nad zemí, u některých mám už docela kmínky, takže krátím cca 75 - 100 cm nad zemí. Záleží na tom, jak jí máte velikou, jak chcete aby veliká byla atd. Vždy krásně obrazí a... celý příspěvek >
Balkonovky v únoru, 28.2.2014
Dobrý den, když zastřihnete teď oleandry, tak nepokvetou. Nejvhodnější doba zkrácení je srpen, možná ještě září, ale to už bych se asi bála. Kany sázím v březnu a nechávám na schodišti. Nekvetou mi tak brzy, ale jsou krásné už i samotným listem.... celý příspěvek >
Tis - polehavy vs. vzprimeny, 24.2.2014
Dobrý den, tisy jsou plazivé, zakrslé, sloupovité, převislé či široce rozložité. Rozlišují se svým habitem. Já osobně si z fotografií nedovolím nic odhadnout. Samozřejmě vzrůst záleží i na prostředí ve kterém keř roste. Marcela
Mladý, vzrostlý les, 24.2.2014
Dobrý den, Vy máte starý les 40 let a stromy jsou vysoké do dvou metrů?! Marcela
Užrané rašící tulipány, 21.2.2014
Dobrý den, tak mě takovou neplechu dělají ptáci! Nejdřív jsem podezírala naše hafany, ale při pozorování jsem zjistila, že to jsou ptáci. Dokážou vyhrabat cibule i 10 cm pod zemí Uštipují nové výhonky a vyhazjí cibulky i cibule ven ze země. Marcela
Pustit slepice do lesa?, 20.2.2014
Dobrý den, slepice Vám zdevastují i malé semenáčky. Zničí úplně všechno! Marcela
Jak zastřihávat orchideje, 18.2.2014
Dobrý den, výhony nezastřihávám, kvetou znovu a znovu. Pokud Vám ale na nich vyrostou nové rostlinky (listy), tak to jsou tzv., keiki. Ty ustřihnu a zasadím jako novou rostlinku. Marcela
Volba stromu s kulovitou korunou k plotu, 18.2.2014
Dobrá připomínka, na to jsem opravdu zapomněla! Marcela
Volba stromu s kulovitou korunou k plotu, 18.2.2014
Dobrý den Michaelo, ještě jsem si vzpomněla. že je potřeba také řešit kořeny stromu. Záleží jak daleko máte dům, protože  "kořeny" to je někdy docela problém, dokážou Vám pěkně zkomplikovat život, poničit chodníky či lezou do základů... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika