Příspěvky uživatele - 158.92

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Smrk převislý a jeho problém, 15.5.2018
Děkuji a hlavně, že jste potvrdil i má slova, protože moje žena vidí na každém smrku same hálky. 
Smrk převislý a jeho problém, 10.5.2018 Obsahuje fotku
Krásně roste, má již dokonce i šišku, ale ženě se nějak nezdá. Dodaná fotografie ukazuje krásně nahozené zelené, ale nějaké suche převisky, nevím jak to nazvat.. Já ji nemohu přesvědčit, že to jsou pozustatky z pylových květů, nebo jak to nazvat.... celý příspěvek >
Klanopraška (Schizandra) čínská hnědnutí listů, 19.3.2018
Ja potřebuji poradit zase, proč 10-ti ročná na zahradě při opoře krásně rosté. ale ještě nebyly ani květy, čímž ani plody. Je zasazena na celkém sluném místě, pěkně zelená a roste, ale nekvitne. Proč asi? Děkuji za radu.
Klanopraška, 9.1.2018
Mám Schisandru- Klanoprašku již asi 10 roků a je na pletivu směr jihovýchod. Krásně roste, ale ještě jsem se nijaké úrody nedočkal. Kde dělám asi chybu? Děkuji za radu.
Choroba rododendronu, 25.12.2017
Připojuji reakci, ale ne na chorobu. Je to dotaz, proč krásně kvetoucí rododendrn nenasadil vůbec puky.  Děkuji za odpověď.
Jaká je to houba?, 24.10.2017 Obsahuje fotku
Nevím, ale objevil jsem větší množství teto houby na zahradě. Nejsem si jist, vypadá sice jako fialová holubinka, ale nevím to jistě. Děkuji za radu co to je.
Topolovka, 19.6.2016
Poradí mi někdo, proč listy Topolovky jsou velmi skvrnité, skoro to vypadá jako siťovina. Listy jsou sice velké, ale nezdá se mi, že jsou zdravé. Děkuji.
Proč ořech vlašský při dozrávání obal zčerná?, 18.9.2015
Ořešáky mám dva a letos to vypadalo na krásnou úrodu. Ještě ale nestihli dozrát a jejich obal na ořešáku velkoplodem začal černat, čímž prakticky radost z úrody pohasíná. Nevím, kde je chyba ale vím jedno, že to je asi nějaká plíseň. Může mi někdo... celý příspěvek >
Napíše mi někdo, co to je?, 7.7.2015 Obsahuje fotku
Jahoda indická a to je take k jídlu. Vůbec nevím jak se mi to dostalo do zahrady. Jinač díky za odpověď.
Napíše mi někdo, co to je?, 6.7.2015 Obsahuje fotku
Vypadá to jako jahody, ale je to kulaté a bez chuti. Tahá se to po zemi. Nevím jak se mi to na zahradě objevilo a vůbec co to je. Přidávám fotky, s kterých možna někdo někdo pozna co to vlastně je. Děkuji.
Co je to za škůdce/chorobu?, 20.6.2015
Nelikvidovat a jak se toho zbavit. Neexistuje list na kterém by to nebylo a když to praskne tak je zle.  Jsou toho tisíce. Poraďte, když nelikvidovat. Děkuji.
Co je to za škůdce/chorobu?, 16.6.2015 Obsahuje fotku
Já prosím o určení co je to za škůtce na jilmu. Na listech jsou kouličky, nikdy jsem to neměl a hlavně je toho hodně. Nevím jestli ten strom likvidovat. Pokus o foto níž. Díky ua radu.
Vhodná odrůda révy - Opavsko, 2.3.2015
Pěstuji révu v Opavě. Je to asi 270 metrů nad m. Letos byla mírna zima, ale hrozno pomrzlo víc, než v létech kdy byl větší mráz  .  Poradi mi někdo jaky je pro tento kraj nejlepší druh révy?  Děkuji.
Proč Rubin hnije od jadřince?, 22.10.2014
Příjemný den. Můžete napsat něco víc. Zahradkaření neni totiž moje specialit a. Jak je možné zjistit přehnojeni dusíkem?Co použit na hnojeni? Děkuji.  
Proč Rubin hnije od jadřince?, 17.10.2014
Mám jabloně rubín. To, že tyto jablka chutnaji osám, které je napichuji jsem si již zvykl. Horší je, že jablko je krásné, ale po rožřezaní,  nebo při odložení se zjisti, že prakticky krásne jablko je na výhoz. Může mi někdo poradit, jak u jablek... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika