|
Sekačka HONDA HRG vs HRX - plech vs plast?, 9.5.2018  Po devíti letech jsem nezaznamenal žádné opotřebení nebo degradaci plastového šasi. Hydrostat taky funguje bez problémů, takže jsem maximálně spokojený. |
 |
Vari Honda GSV tarokuje, 7.7.2016 Mám 2 sekačky s motorem Honda, jednu mám 16 let a druhou 6 let a u žádné za celou dobu ani jeden problém s benzínem. Kupuju benzín natural 95, a vůbec neřeším kde. Pouze, jak mi řekl prodejce používám stabilizátor. Motor chytne hned a vůbec... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jaký křovinořez na velkou plochu?, 7.7.2016 Na takovou plochu jedině značkovou techniku a čím vyšší výkon tím líp. Na obsah až tak nekoukejte, jsou na trhu stroje co mají obsah 52ccm a výkon jenom 1,4 kw a naopak mají obsah 40ccm a výkon třeba 2kw. Jděte se podívat na Stihl, Husqvarnu, ale... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez na sekání trávy na pozemku, 24.5.2016  Ohledně výkonu, co si budeme povídat. Prostě výkon 1kw je na "křovinořez" málo. To je jenom taková kočka. A ohledně hluku má Honda UMK 435 akustický výkon 109 dB(A) a Stihl 360 C-E 110 dB(A). Což je bezpředmětné řešit. A ještě má antivibrační systém... celý příspěvek > |
 |
Koupě bubnové sekačky na louku 0,5 ha, 23.5.2016 Běžte k prodejci VARI a tam si vyberte typ který Vám padne do ruky. A motorem od Hondy nic neskazíte. |
 |
Model HRX Honda, 3.5.2016  Mám ji 5 let a nemohl jsem koupit lépe. Posbírá mokrou přerostlou trávu a koš napěchuje úplně celý. Ale většinou ji používám na mulčování, má 2 nože takže trávu uplně "rozšmelcuje" na prach a nic po ní nezůstane. Má plynulou regulaci mulčování a... celý příspěvek > |
 |
Serizeni volnobehu sekacka honda gcv 160, 28.4.2012 Na polohu "želva" normálně nepracuje žádná sekačka. Už vám to tam máte psáno jednou. |
 |
Honda Vs. Briggs, 22.3.2012 Se vším v předcházejícim příspěvku souhlasím. Já mám stejný motor v sekačce HONDA HRX 537 HXEA a je to naprostá špička. |
 |