Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 6.11.2015
Pro... 1.129 Je vidět, že nemáte ani páru o tom, co lze zorat a co je nutné zrýt. Kdybyste se líp podíval a trochu tomu rozuměl, tak byste zjistil, že přes pozemek vedou dvě cestičky z volně položených chodníkových dlaždic. Tyto chodníky by se... celý příspěvek >
Stando, trochu to s tou universálností Fiskarsu oproti rýči přeháníte. On obyčejný rýč je stejně universální jako Fiskars, jen se s ním hůře dělají jámy pro stromky, různé výkopové práce, hůře se s ním přehazuje zemina, ale zato se s ním lépe ryje!... celý příspěvek >
Opravdu je to ošklivá demagogie. Radíte používat mechanizaci a vlastně ani nevíte, jaké plochy obdělávám a ani netušíte, že by mně ty Vaše stroje byly k ničemu. Vaše názory vypadají jako chytré, ale jen vypadají, asi je máte vyčtené z nějakých knih.... celý příspěvek >
Rajčata 2016, 5.11.2015
Sezóna rajčat 2015 snad až na nějaké výjimky ve sklenících už skončila a začíná příprava sezóny příští. Ta letošní byla opravdu mimořádně úspěšná, rajčat bylo plno a jejich chuť byla v návaznosti na teplé počasí výborná. Prosím podělte se s ostatními... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 4.11.2015
Docela chápu někoho, kdo už nemůže rýt, že si pořídí techniku, která to za něho obstará. Může si také někoho najmout kdo za něho zorá, ostříhá stromy, zasadí keře a nové stromky dokonce mu může zasadit i koupenou přísadu, posekat trávník, který mu... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 3.11.2015
Jak tady už někdo poznamenal, tak tohle vlákno je o rýčích, potažmo o rytí a jiných činnostech, které se s rýčem vykonávají. Fyzická práce mně až tak nevadí, po rytí jsem asi jako každý unavený, ale když se potom vykoupu, tak ten dobrý pocit mně nic... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 31.10.2015
Máte pravdu, zvládl bych to i s Fiskarsem. Já si myslím, že to byl docela dobrý dárek k jejím devadesátým narozeninám.                       Vladimír
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 31.10.2015
Díky za nahrávku. Ono to chce dobrý rýč a pak to jde samo.                         Vladimír
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 31.10.2015 Obsahuje fotku
Tak dnes jsem také konečně doryl u tchýně. Používal jsem rýč obyčejný (dle názvu diskuze jsou to všechny rýče, které nejsou Fiskars). Už si nepamatuji, ale stál docela dost peněz, je vyroben z nějaké nerez oceli (po výrobním postupu ani konkrétním... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 27.10.2015
Mám pro všechny jednu dobrou zprávu. Mám už zryto a mohu se věnovat této plodné diskuzi. Jako normálně jsem žádný rýč nezlomil i když půda byla suchá a velmi tvrdá.                     ... celý příspěvek >
Množení sazenic rajčat řízkováním 2014, 19.10.2015
Klonuje se většinou proto, aby si člověk namnožil z mála semen podstatně více rostlin. Zimní klonování slouží k tomu, aby si i pro příští rok udržel odrůdu, jejíž semena už nemá. Já jsem si pro konování letos vybral odrůdu Sungold F1. Ne, že bych... celý příspěvek >
Množení sazenic rajčat řízkováním 2014, 16.10.2015 Obsahuje fotku
K dnešnímu dni mám čtyři pěkné rostlinky Sungold F1 vypěstované ze zálistků. Asi ještě čtrnáct dnů počkám a pak udělám první klonování- uříznu jen vršky. Žádné problémy se škůdci nemám, rostliny přeci jen rostou v poměrně chladném prostředí ne jako... celý příspěvek >
Sklizeň 2015, 6.10.2015 Obsahuje fotku
Nejsem žádný pěstitel zeleninových paprik. Většinou mívám malé tenkostěnné papriky a žena mně doporučí, abych už nikdy nepěstoval papriky. Poslední dva roky pěstuji španělskou papriku Najerano Rojo stejně jako paní Kateřina a je to o něčem jiném.... celý příspěvek >
Sklizeň 2015, 5.10.2015 Obsahuje fotku
Letos jsem strávil desítky hodin fotografováním a úpravou fotek rajčat, které posílám na Tomatoville v USA a do databáze rajčat v Kanadě. Některé z nich se španělskými biftekovými rajčaty, které mně moc chutnají jsem teď přidal do této diskuze.... celý příspěvek >
Sklizeň 2015, 30.9.2015
Asi je těžké diskutovat nějak o roubovaných rajčatech, když je skoro nikdo nepěstuje. I kdyby je bylo možno lehce nakoupit v OBI, tak pochybuji, že by zahrádkář, který běžně pěstuje dvacet a více rostlin byl ochoten za sazence dát víc jak tisíc korun... celý příspěvek >
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika