Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata - moc brzy vysety - co s tím?, 21.3.2016
Teplota 10 °C a méně znamená, že kořeny rajčat nejsou schopny přijímat vodu. Stačí tři dny a rajčata buď úplně uhynou nebo mají po celou dobu pěstování trvalé následky. Také bych doporučoval přesazení, které samo o sobě znamená nějaké zpomalení,... celý příspěvek >
Tyčková rajčata, 11.3.2016
To se mně líbí. Pěkně a jednoduše udělané mezidno.               Vladimír
Semenaření, 10.3.2016
Docela Vás obdivuji. Takový pokus bych nikdy nedělal, bylo by mně líto času i místa. Baví Vás to nebo máte jiný důvod? Semenaření se tomu asi nedá říkat, těžko byste mohl semena z těchto okurek někomu nabídnout.         ... celý příspěvek >
Semenaření, 9.3.2016
Ano, zde na internetu se traduje, že zrovna Tomatoberry F2 je stejné jako Tomatoberry F1. Já tomu, že Tomatoberry F2 je ve druhé generaci stejné jako F1nemohu věřit už proto, že to není podle zákonů genetiky možné. Plody sice vypadají stejně, mají... celý příspěvek >
Tyčková rajčata, 9.3.2016
Také se mně ten hrnec zdá zbytečný. Pokud máte pocit, že tu vodu z hrnce si rostliny přisají, tak za velkých teplot se ta voda v hrnci odpaří tím rychleji, čím větší bude hladina v tom vytvořeném mezikruží. Žádný velký efekt. Já tuto problematiku... celý příspěvek >
Semenaření, 9.3.2016
Opravdu problém je u okurek nakladaček tak i okurek salátových. V České republice se již několik let nemnoží nehybridní odrůdy této zeleniny. Buďme rádi, že už nemusíme pěstovat odrůdy jako byly Bilské, Mělnické nebo i Znojemské. Hybridní odrůdy jsou... celý příspěvek >
Semenaření, 8.3.2016
Paní Hano, pokud Vám mohu poradit, tak neodebírejte semena z hybridů F1. Není pravda.že tzv. F2 mají stejné vlastnosti jako F1, to už věděl v devatenáctém století opat kláštera na Starém Brně, uznávaný zakladatel genetiky J.G.Mendel. Existuje dost... celý příspěvek >
Papriky 2016, 7.3.2016
Jak jsem již výše napsal, nikoho od přisvěcování neodrazuji.                      Vladimír
Papriky 2016, 7.3.2016
Všichni víme, že za oknem je podstatně méně světla než například ve skleníku nebo na záhoně. Ale moje připomínka se týkala toho, že lze vypěstovat kvalitní sazenice i za oknem, jen je třeba, aby teplota odpovídala tomuto menšímu osvětlení. Možná by... celý příspěvek >
Semenaření, 7.3.2016
Semenaření až zas tak nějaká brnkačka není. Pokud chcete zachovat odrůdu (vlastnosti rostliny a plodu) tak to je dost práce. Já se snažím udržetm cca 80 odrůd rajčete a opravdu to není tak snadné. A to je rajče samosprašné.     ... celý příspěvek >
Papriky 2016, 6.3.2016
Bylo by zajímavé jaký je rozdíl mezi sazenicemi za oknem, sazenicemi přisvěcovanými a sazenicemi pěstovanými jen pod světly. Dejte prosím fotografie sazenic.                  Vladimír
Papriky 2016, 6.3.2016
Jistě, za oknem mají sazenice podstatně méně světla, cca 50 % jako ve skleníku. Ale to neznamená, že sazenicem jsou neduživé, mají dlouhé tenké stonkoy a ohýbají se za světlem. V budoucnu bych mohl toto dokumentovat fotkami.
Jahody, 6.3.2016
Z toho obrázku paní Zuzany bych si tipl. že ona nemá netkanou textilii ale tkanou (podle těch zelených čtverců), která je daleko pevnější. Dá se odklopit, půdu pod ní okopat a vytrvalý plevel (svlačec zlikvidovat). Je to textilie pro vícenásobné... celý příspěvek >
Jahody, 5.3.2016
Tak já jsem si nevšiml, že by paní Zuzana někde napsala, že pěstuje jahody na jednom místě deset let.                                   Vladimír
Jahody, 5.3.2016
Také se mně moc ten příspěvek paní Lídy moc nelíbil. Proč ten odsuzující tón. Já jsem loni na radu pěstitele, který pěstuje jahody na ploše 100 m2 (dříve zde diskutoval pod značkou J.R.) vysadil jahody do tkané černé folie podobně jako paní Zuzana.... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika