Příspěvky uživatele - 185.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Maliny, 11.7.2015
Jak tam máte vlhko? Začněte zaléváním a pak můžete rozhodit trochu Cereritu.
Odšťavňovač na rybíz - protlak, 11.7.2015
Na Zelmer máte recenze na heureka. Jestli vám to deci stojí za 5 tis, je vaše volba. Maximální doba chodu 20 minut, jestli to za tu dobu udělá šťávu ze 4 kg, to tam nikdo nepíše. Maliny dělám na Moulinexu, nástavci na pyré, protože u tutti fruti na... celý příspěvek >
Choroba třešní, 11.7.2015
Stejně je to v zooparku v Chomutově. Nicméně jako u lidí - záleží kus od kusu.
Neznámý pavouček na okurkách, 29.6.2015
Sviluška chmelová, seznam přípravků např. na Agromanuálu.
Co zere listy, potazmo nasi zahradu?, 29.6.2015
Zahrada byla plná života a vy jste mu sebrala část jídla. Ono se to zase vyrovná, ale musíte potlačit slimáky plžáky. Jestli je č.2 bříza, tak tam bych to neřešila, č.1 a 3 jsou typické požerky plžáků. Můžete rozhazovat Ferramol, lovit je do misek,... celý příspěvek >
Peničkova metóda zakoreňovania viniča, 22.6.2015
Ve vodě stačí použít polystyrenový tácek a máte pořád stejnou část potopenou.
Bílý pavoučci na rajčatech, 20.6.2015
Porovnejte pavoučka s obrázky svilušky. 
Jahody Karmen - jaký rozestup?, 20.6.2015
Příznávám, že nevím jakou remontující odrůdu mám, ale první plody jsou vždycky kyselé a druhá várka po pauze je chuťově úplně jinde. 
Co je špatně?, 19.6.2015
Moji kocouři trápí ještěrky a když už je přinesou, mají i dvě stopy po ztrátě ocásku. Teď je týden pauza, tak snad nevychytali všechny...
Kultivátor, 15.6.2015
Já jsem reagoval na pána, který chce obdělat pár metrů ve svahu a na to si opravdu traktor s rotavátorem kupovat nebude.
Jak zúžitovat králičí maso, 14.6.2015
Zabila jsem tak tlustou slepici, že se vyplatilo sádlo vyškvařit a bylo na dvě várky chleba z pekárny. A byl vychválen, jako bzvláště vypečený. Králíky mladé zabíjíme tak brzy, že sádlo nemají, možná nějaký chovný kus. To je jako s prasaty, dřív... celý příspěvek >
Kultivátor, 13.6.2015
Nastavením polohy koleček. Nebo se i dá místo nich taková radlička, jako měla Tera.
Uschlé listí, ale dole neco roste, 11.6.2015
Je sucho, všechny srážky sežere tráva. Výhon do strany se dá vyvázat nahoru, i současný kmínek byl původně výhon do strany na roubu. Proto tam zůstala ta stopa po původním kmenu podnože. Udělejte kolem stromku kruh bez trávy, pomozte si černou... celý příspěvek >
Jahododový džem, zabudli sme preklopit sklenice naspat, 10.6.2015
Nechte to být, je to jen estetická vada.
Výroba fosforečnanu železitého pro boj se slimáky, 5.6.2015
Celé je to o té konkurenci. Jestliže v DE stojí 20 kg Derrexu s 3% obsahem 78,5 €, tak 15 kg Sluxxu (3% Neudorf) stojí 75,9€. No a v ČR stojí 20 kg Sluxxu 5300,- až 5650,-. Ferramol má jen 1% A ještě jsem nenašel fosforečnan železitý za... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika