|
Příspěvky uživatele - 10.81
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Křovinořez Marunaka TH43 - nová strunová hlava, 13.10.2008 Opravdu jsem si tutu hlavu objednal, a pasovat tam bude perfektně. Jen je zapotřebí delšího šroubu, ten původní je krátký, proto jsem se chtěl zeptat kde ho kolega sehnal? |  | Marunaka - hlava, 22.5.2008 Prosím, tak jak tady píše kolega, nemáte někdo vychytáno jaký typ od jiného výrobce lze použít, klidně ty peníze do toho investuji ať je klid, ale včera jsem byl v husq, a tam mají jiný systém hlav, a nemám čas obcházet všechny servisy jednotlivých... celý příspěvek > |  |
|  | Jaký olej do křovinořezu Marunaka TH 43 DX?, 13.6.2007 já jsem v rozpacích, ale asi mi dáte za pravdu že pokud s nástrojem pracuje více lidí tak asi těžko budou spolu s nástrojem tahat český návod, většinou se podívám na pilu nebo křoviňák co je na něm napsáno a podle toho míchám..., a ty poměry jsou... celý příspěvek > |  | strunová hlava, 13.6.2007 ha tak jsem s ůžasem zjistil že poměr míchání má být 1:25, a né 1:50 jak je napsáno na samotné nádrži křoviňáku , Luki |  | strunová hlava, 13.6.2007 ha není to tak že bych byl nějakej nýmand, ale dovoluji si říct že technice rozumím jsem strojař, ale k těm otáčkám: volnoběh drží výborně cca 2800 ale jak jsem psal zhruba po hodině provozu otáčky při půlce plynu začnou kolísat v pravidelné... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|