Příspěvky uživatele - 234.218

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co nahradí Roundup?, 24.5.2018
Jak už jsem tu někde psala, já to pálím ohněm tam, kde to jde... Zadejde na googlu třeba Unkrautbrenner a uvidíte, co mám na mysli.. 
Pokojová mini růže- mrazuvzdornost, 17.5.2018
Děkuji, tak to jich určitě vysázím více. Sousedka mi právě říkala, že je také jednou vysadila ven a všechno zmrzly. 
Pokojová mini růže- mrazuvzdornost, 17.5.2018
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli jsou mini růžičky, které se prodávají v květinářství či supermarketu jako pokojovky plně mrazuvzdorné? Minulý rok jsem jednu dostala, ale po odkvetení jí doma začaly žloutnout listy. Tak jsem ji přesadila do záhonu,... celý příspěvek >
Kombinace balkonovek - inspirace, 17.5.2018
Kdo chce opravdu velké a bohatě kvetoucí převisy, tak podle mých zkušeností jsou nejlepší ty million bells, či obyčejné převislé muškáty. Fuchsie mi jdou pěkně, ale... musí se otrhávat květy a několikrát během roku mi je napadnou mšice... Co se mi... celý příspěvek >
Neznám druh trávy, 17.5.2018
Máte pravdu, je to carex morrowii ice dance. Mám ji taky na zahradě 
Kombinace balkonovek - inspirace, 16.5.2018 Obsahuje fotku
Dobrý den, minulý rok jsem měla poprvé million bells a naprostá spokojenost. Milují přímé slunce, čím vím slunce, tím víc kvetou. Barevná kombinace viz. foto. Jediná nevýhoda je, že se nesmí ostříhat. Já je zkrátila, protože převis byl moc velký a... celý příspěvek >
Napadený Buxus, 9.5.2018
Zrovna se chystám koupit v příštích dnech sazenice buxusu a udělat z nich nízký živý plot... Je to vůbec dobrý nápad, když stále více buxusů napadá zavíječ?
Něco, co kvete v létě a hodí se do skalky japonského stylu?, 9.5.2018
Děkuji za odpověd. Čechravy, denivky, hosty a kapradí jsou dobrý nápad. Něco z toho tam určitě dám. Javory máme 3, ale zatím jsou tak malý, že by tam ani nešly vidět. 
Ocet, sůl, voda a saponát jako herbicid, 8.5.2018
Ta sůl pomáhá. Účinek se dostaví tak 1-2 týdny po zapršení. Všechno zežloutne a uschne. Moc dlouho ale efekt nevydrží... Já od toho upustila.. 
Japonská azalka, 6.5.2018
Dobrý den, nechci zakládat nové téma, proto píšu sem. Na internetu jsem našla, že japonské azalky mají růst v půdě z rašeliny (1/3), kompostu (1/3) a normální zeminy, která je na zahradě (1/3). Nedávno jsem sázela japonské azalky a dala jsem do jámy... celý příspěvek >
Jak se zbavit smržů rostoucích z mulčovací kůry?, 2.5.2018
Koupeno v Mountfieldu (70litrový pytel)
Jak se zbavit smržů rostoucích z mulčovací kůry?, 1.5.2018
Děkuji Vám za odpovědi. Nebudu je tedy likvidovat tak jako minulý rok. Netušila jsem, že jsou jedlé a ještě k tomu jedny z nejlepších hub. Ale člověk se učí celý život :) Jen se mi nelíbilo, že rostou hned vedle terasy.
Čím osázet tento prostor u zdi, 3.4.2018
Dobrý den, také myslím, že by nízké tavolníky byly hezké. Brslen je taky pěkný, ale roste pomalu... Já mám v podobném pruhu levanduli (nižší druhy), celkem 8 metrů a mezi nimi tulipány a narcisy, aby to i na jaře vypadalo hezky. 
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika