|
Příspěvky uživatele - 39.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odstranění hub v trávníku, 17.8.2010 Zdravím, potřeboval bych radu od zkušenějších, jak se zbavit stále většího množství houbiček v trávníku... pravděpodobně se mi tam dostaly spolu s mulčovací kůrou.
Díky za radu
Honza Ch. |  | Prosím o radu - jaký benzín a olej do sekačky, 23.5.2008 Vyjet či nevyjet starý benzín - toť otázka. Já v tom po letošní zimě mám jasno. Křovinořez, kde benzín zůstal / mj. je to čína/ tak na první škubnutí běžel. Husqvarna sekačka měla totálně vyjetou nádrž, dolil jsem čerstvý benzín, načerpal pumpičkou a... celý příspěvek > |  |
|  | broušení kosy, 22.5.2008 Co se týče ocelových kosišťat, tak jednu takovou kosu mám a není až zas tak těžká/ i když je fakt, že já mám metrák- jinak to vyhodnotí 40 kg žena/ a byla VYNIKAJÍCÍ na vysekávání kanalizačních stok, kde sloužila i jako opěra při lezení ve svahu... celý příspěvek > |  | Re: Jak se zbavit starých ořešáků - sousedů?, 16.4.2008 Přiznám se, že mne taky rozčiluje sousedův ořech, který je vysazen cca 1,5 m od plotu a navíc je od mé zahrady jihozápadním směrem, tudíž celé poledne a odpoledne stíní mou zahradu. Co se týče plodů, tak já ořech mám, ale navíc mne obtěžuje... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|