Příspěvky uživatele - 45.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Carmingo Orange Summer, 6.10.2019
Máte někdo zkušenost s touto velmi pozdní odrůdou? Radek
Motor Honda GCV nestartuje, 2.6.2019
Už chápu. A ta klapka tím, že nedovírá, tam nepustí palivo?
Motor Honda GCV nestartuje, 2.6.2019
Nevím co máte na mysli automatickým sytičem. Je tam páčka, která se dá do polohy při startu a sama se potom vrátí. Jen mi připadne, že tam spíše nejde benzín. Ale jen na začátku. Jak to chytne, už tam palivo jde.
Motor Honda GCV nestartuje, 31.5.2019
Sekačka s motorem Honda GCV 160 nejde nastartovat. Když stříknu eter do sání, motor naskočí ale pak zhasne. Po druhé už nastartuje, a jede třeba 10 hodin. Vypadá to, že tam na začátku nejde palivo. Má tento motor nějakou nasávací membránu? pokud ne,... celý příspěvek >
Výsadba smrku - neprokořeněný bal, 13.10.2018
Koupil jsem dnes v zahradnictví krásný, asi 1,2 metrový stříbrný smrček v kontejneru. Prodavačka se dušovala, že je prokořeněný a tedy vhodný k výsadbě. Když jsem jej sázel, bal byl nějaký malý, zemina na něm nedržela a tak mám obavu, jestli to není... celý příspěvek >
Podnož pro meruňku, 1.6.2018
Co se myslí v souvislosti s podnoží merunky těžká půda?Tady na Hané(Prostějovsko),je půda velmi úrodná a jílovitá rozhodně není.Ale lehká, písčitá jako na jihu Moravy taky není.Jakou podnož tedy doporučíte pro takovou oblast?
Nový nůž na sekačku Partner 5553D, 30.5.2018
Jde mi o kvalitní sečení a sběr do koše.Mulčovat se bude na jiné části zahrady a na to mi stačí stávající nůž.
Nový nůž na sekačku Partner 5553D, 29.5.2018
Právě, že jsem našel různé druhy.Jak vypadají ty vyhozové lopatky?A ten nůž určený i na mulčování hůř seče?
Nový nůž na sekačku Partner 5553D, 28.5.2018
Mám dlouhé roky tuto sekačku a potřeboval bych nový nůž.Původní je nějaký 3in1,mulčovací.Chci nový nůž hlavně na pěkný trávník a sběr do koše.Podle čeho se orientovat?
Znáte nějaký fígl na zjištění úniku vody bazenu AZURO?, 23.5.2018
Taky mi to nejde zalepit.Vypadá to, že se bude muset část folie sundat z těla bazénu a na suchu zalepit, Pořádně nechat zaschnout a dát zpět.Jestli to ale vydrží to namáhání, tak to nevím.Je to nejblbější místo bazénu.Dno, nebo kolmé stěny by byly v... celý příspěvek >
Azuro po vypuštění záhyby na dně,vyrovná to tlak vody?, 14.5.2018
Po vypuštění bazénu Azuro 3,7x7,4 se udělaly záhyby na dně a bocích.Musím to nejprve vyrovnat jako při první instalaci nebo to tlak napouštěné vody vytáhne?Vrchní lem nebyl demontován.
Znáte nějaký fígl na zjištění úniku vody bazenu AZURO?, 14.5.2018
Uź to dělalo i minulý rok.Ale já už mám vyhráno, díru jsem našel.Až jsem vypustil celý bazén, tak tady v jednom vláknu jsem si přečetl o problému schůdků.A bingo protržená folie v místě kde se kloub žebříku zařezává do stěny.Mají to blbě vyřešené,... celý příspěvek >
Znáte nějaký fígl na zjištění úniku vody bazenu AZURO?, 13.5.2018
Stále se nám ztrácí voda v bazénu Azuro 3,7x7,3.Není to velký úbytek(2cm za den),ale odparem to nebude.Bude někde protržená folie, ale nemohu najít to místo.Je nějaký fígl, jak ji najít?
Zahradnictví okolo Bielsko-Biala, 30.4.2018
Jedeme do Polska obec Pisarzowice, zahradnictví Pudelko.Je ještě v okolí něco zajímave, co se týče zahrady?
Vyholená Althanova ryngle - kdy řezat?, 31.3.2018 Obsahuje fotku
Je to foceno dnes, není moc vidět co je živé(pouze tak posledních 10cm větví)
Další diskuze:  1,  2  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika