Příspěvky uživatele - 153.9

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Banánové jablko?, 1.1.2012
Souhlasím s tím, že Melodie má pár nectností, jako je propad plodů před sklizní či vadnutí na skládce, ale v žádném případě jí nemohu vytknout malou polodnost. U nás patří mezi nejplodnější odrůdy. Co se týče zbarvení, je nádherné její ojínějí před... celý příspěvek >
Pod praporem , 1.1.2012
Vítám opět po delší době ježečka Radouše a jsem velmi rád, že se zase ukázal. Samozřejmě přeji vše nejlepší do nového roku 2012 nejen jemu, ale i všem ostatním zahrádkářům.
Podpníky, 4.12.2011
M9 má v nabídce Sempra Litoměřice, cena je od 6 do 7 Kč. Podnože zasílají na dobírku, loni jsem kupoval 10 kousků (J-OH-A). Problém je ten, že cena dobírky několikanásobně převyšuje cenu podnoží. Zkuste to. Kdybyste měl problém se zasílaním na... celý příspěvek >
Jaké odrůdy do podkrkonoší, 25.11.2011
Pre Jána H: Když si to tak zpětně promítám, asi sem tam nějaká Vanda fyziologickou skvrnitost měla, ale odhaduji to tak na poměr jedna ze sta až více, což považuji za zanedbatelné. S tímto mám větší problémy u mnohých jiných odrůd (např. Goldstar).... celý příspěvek >
Jaké odrůdy do podkrkonoší, 23.11.2011
Dobrý den, všechny odrůdy, které již máte vysazené, jsou dobré, jen Melodie je specifická, má osobitou chuť a ne každému vyhovuje. Z dalších nám letos poprvé zarodila Rozela a byla překvapivě dobrá. Ostatní sice mám naroubované, ale ještě nezarodily,... celý příspěvek >
MM 106, 21.11.2011
Pane Paľo, pokud ještě sháníte Vámi jmenované odrůdy, mohu Vám nastříhat rouby. /Rozela nám letos poprvé zarodila a byla překvapivě chutná, byť v našich podmínkách plně nedozrála. Ostatní ještě nezarodily./
Hornobělská "25", 13.11.2011
Právě jsem si to spočítal, od nás je to 450 km jen tam...  :o(
Bohemia nepřekonaná, 11.11.2011
Když ukládám jablka do více řad na sebe, tak vždy stopkou dolů, protože mohu lépe kontrolovat umístění stopky do mezery mezi jablky spodní vrstvy. Při uložení stopkou nahoru mi stopky ze spodní vrstvy při ukládání další vrstvy překážejí.
Poraďte brožuru o pěstování ovoce, 8.11.2011
Pokud nemají nic v knihkupectví, zkuste nějakou knihovnu či čítárnu, třeba jen na nahlédnutí, a když Vás některá kniha zaujme, zkuste ji sehnat v bazaru. Divil jsem se, jaké knihy je možno ještě dnes sehnat, když prošmějdíte intrernet.
Ake odrody do nadmorskej vysky 630 m?, 2.11.2011
 "Nevím jestli je odolnost této podnože prokázána. " Zní to asi kacířsky, ale před třemi lety nam na zahradě pomrzly květy na všech stromech, kromě tříletého záksku Hany na J-OH-A (přesněji - z tohoto zákrsku jsem sklidil tolik... celý příspěvek >
Velikost stromu Rubinola a Rozela, 20.10.2011
No každopádně si myslím, že jste nevybrala špatně.
Záchrana jabloně po nešťastném uříznutí kusu kmene?, 19.10.2011
Uchovat rouby od podzimu do jara může být trochu problém, proto bych doporučil udělat několik svazků roubů a každý uložit trochu jinak. Mně se osvědčilo zabalit rouby do vlhkého hadru, ktrý jsem dal do trubky. Tu jsem z obou stran ucpal (kvůli myším)... celý příspěvek >
Melrose a Gloster, 18.10.2011
Nevím, jestli se to panu Polehlovi bude líbit, ale musím se Ronyho zastat. Mám zahradu skoro přesně v jeho podmínkách (Valašsko 470 mnm) a musím říct, že u nás bylo Melrose vždy horší kvality. Každý asi nemá představu pěče o zahradu v tom, že bude... celý příspěvek >
Které letní jabloně?, 16.10.2011
Co se týče sklovitosti, příčinu se mi zatím nepodařilo najít, protože jí trpí stromy, které máme v prudkém jižním svahu (tam bych se tomu nedivil, přísuny vláhy tam jsou velmi nevyrovnané) stejně jako stromy, které máme na rovince u potoka, kde mi... celý příspěvek >
Které letní jabloně?, 16.10.2011
Nechci polemizovat, ale jediná letní odrůda, která u nás hodně trpěla rakovinou a strupovitostí tak, že prostě "nepřežila", přestože měla velmi chutné plody, byl Mantet. Close u nás dozrává jako úplně první jablíčko (Průsvitné nemám,... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika